2777
2789
ناهار فردا رو میپزم

چی میپزی که از الان استارت زدی؟

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از این بچه هام میترسم.اگه نباشم چی به سرشون میاد از ج..نگ

نترس خدا هست

منم یه زمانی مثل شما فکر میکردم

فکر میکردم کسی بهتر از من نمیتونه به بچه هام برسه ولی چند سالی میشه نگرشم تغییر کرده بهتر از من مادر ، خدا هست

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

دراز کشیدم ک بخابم ولی داداشم داره گریه میکنه اعصابم بهم ریختس با مامان و بابام بحث کردیم امشب🥲

اولین روز پریودیمم هس:/

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"

از این بچه هام میترسم.اگه نباشم چی به سرشون میاد از ج..نگ

چی بگم

من هیچ درکی ندارم از موضوع چون بچه ندارم

ولی اگه قرار باشه مردم عادی رو بزنن بجای خانوادم انشالله که منو بزنن اونا طوریشون نشه

به درک اسفل السافلین

بیدارم میخوام فسنجون درست کنم ساعت ۱ اینا چون یه خواسته ای ازشوهرم دارم و عاشق فسنجون میخوام گولش بزنم

دخترمم با گریه خوابید چون کاربرگ هاشوننوشته بود جریمه اش کردم گفتم دوباره باید بنویسه الان عذاب وجدان دلرم

چی بگممن هیچ درکی ندارم از موضوع چون بچه ندارمولی اگه قرار باشه مردم عادی رو بزنن بجای خانوادم انشال ...

مادر شدن سخت ترین شیرینی دنیاست

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️