2777
2789
عنوان

الهی بمیرم من

564 بازدید | 36 پست

خیلی نگران آینده داداشم هستم داره به راه های بدی کشیده میشه و خیلی دشمن داره یسری خودش باعث شده نمیدونم چیکار کنمم از یه طرف برا من قلب مهربونی داره اما به حرفم گوش نمیدهه همش تقصیر بابامهه😭😭😭

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج . 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بشین بنویس چی جوری میتونی بهش کمک کنی چرا دشن داره نگران دشمن بیرونی نباشدشمت اصلیش خودشه که داره خو ...

دشمن اصلی بابامه که همش کاراشو تایید میکنه اصلا حرف شنوی نداره از کسی دیگه و میگی هیچی بهش به نگید اصلا پدر باید بچه ازش حساب ببره بابای من با رفتاراش باعث شده داداشم ازش حساب نبره از بس به مامانمم میگه هیچی نگو بهش باعث ده از مامانم حساب نبره و رفیقتی ناباب داره که همش داره گول رفاقتشو میخوره

تعریف کن

رفیقای ناباب . که خواه ناخواه باعث میشه دشمن پیدا کنه و هرجا دعوا هست رفیقای اینم هستن میگن فلانی شاید هست و مردم که چهل کلاغ میکنن اسمش بد در رفته نمیدونم چیکار کنم بچم داره نابود میشه 😭😭😭

رفیقای ناباب . که خواه ناخواه باعث میشه دشمن پیدا کنه و هرجا دعوا هست رفیقای اینم هستن میگن فلانی ش ...

بمیرم ما خواهرا انگار کل زندگیمون باید غصه داداشامونو بخوریم🥲

کمکش کن گناه داره بچه

مربی باشگاهم سوالی داشتید در خدمتم لایک نکن خانوممممم

بمیرم ما خواهرا انگار کل زندگیمون باید غصه داداشامونو بخوریم🥲کمکش کن گناه داره بچه

چیکار کنم وقتی همه دنیاش شدن دوستاش میدونم که اونام رفیق واقعی نیستن اما انگار چشم و گوش بستن مامانم یه بار جلوی خودش به دوستاش بد و بیراه گفت بهش بر خورد و دعوا راه انداخت و دوست داره همیشه پیش اونا باشه یک دقیقه تو خونه نمیمونه جدیدا غذا هم بیرون میخوره

بمیرم ما خواهرا انگار کل زندگیمون باید غصه داداشامونو بخوریم🥲کمکش کن گناه داره بچه

شبا هم تا نصف شب بیرون مامانم اینقدر نگران میشه بهش زنگ میزنه تا میاد خونه

شبا هم تا نصف شب بیرون مامانم اینقدر نگران میشه بهش زنگ میزنه تا میاد خونه

چندسالشه درس و مدرسه و دانشگاه و کارش چیه

کمکش کن خواهش میکنم

یعنی مشروب و اینا هم میخوره؟ نگران شدم یه وقت سمت سیگار یا دراگ و ویپ و این کوفتو زهرمارا نره

مربی باشگاهم سوالی داشتید در خدمتم لایک نکن خانوممممم

چقدر سخته تو این زمونه جوون داشته باشی خدا همه بچه هارو حفظ کنه

واقعا دختر و پسر هم نداره تینیجر و اوائل جوانی بچه ها خام و کم تجربن

ارِنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد.... تو که بامنی همیشه... چه (تری) چه (لن ترانی)....💫❤️
چندسالشه درس و مدرسه و دانشگاه و کارش چیهکمکش کن خواهش میکنم یعنی مشروب و اینا هم میخوره؟ نگران شدم ...

مدرسه نمیره دیگه میره سرکار زیر 18 سالشه مامانم که انقدر دوست داشت مدرسه بره از دست اینکه اینقدر با ابن دوستاش نگرده قبول کرد مدرسه نره البته اول دعوا کردن بعدا قبول کرد یه شهر دیگه رفت کارشم خیلی سخت بود به خاطر یه سری مسائل مثل برف کارشون تعطیل شد اومد شهرمون دوباره با این دوستاش میگرده

چقدر سخته تو این زمونه جوون داشته باشی خدا همه بچه هارو حفظ کنه واقعا دختر و پسر هم نداره تینیجر و ا ...

خدا هیچ آدم ساده و کم تجربه ایی رو گرفتار آدم ناباب نکنه وگرنه هیچی 😭😭