پرتو۳۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 2742 عنوان دخترهای مو بلند 86 بازدید | 12 پست راستش ب دخترهایی مو بلندی که داخل خیابون و مترو میبینم حسودی م میشه. دست خودم نیست ناراحت میشم چندسالی رشد موهام متوقف شده همش تا سرشانه هامکسی راهی بلدع خودش امتحان کرده باشه رشد قدی موهام زیاد بشهموهام خشک و دایم مو خوره داره دیروز | 23:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فردایدیروز عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 760 مو الان کوتاه مدهحسرت چیو میخوری؟موی کوتاه هیلی قشنگ ترهمن همیشه موهام تا شونه هامه آقا درخواست نده،قبول نمیکنم😊🌱
نگاررها عضویت: 1400/09/11 تعداد پست: 8312 عزیزم ادم باید با ژنش کنار بیاد ، پسرونه کرنلی کوتاه کن ماه میشی. دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
پرتو۳۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 2742 عزیزم ادم باید با ژنش کنار بیاد ، پسرونه کرنلی کوتاه کن ماه میشی. از بچگی تا چندسال پیش همش کوتاه کردمالان سنم بالا رفته رشدش متوقف شده
قنبرپلو عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 643 چیه؟ همون موهای دخترارو وصل میکنن به سرت اونام همشون طبیعی نیست اکستنشنن
نگاررها عضویت: 1400/09/11 تعداد پست: 8312 از بچگی تا چندسال پیش همش کوتاه کردمالان سنم بالا رفته رشدش متوقف شده میفهمم کوتاه کن تنها راهت همینه ولی خوشگل کوتاه کن دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
پرتو۳۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 2742 مو الان کوتاه مدهحسرت چیو میخوری؟موی کوتاه هیلی قشنگ ترهمن همیشه موهام تا شونه هامه وقتی خودمم دوست دارم موهام بلند شه واقعا
پرتو۳۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 2742 همون موهای دخترارو وصل میکنن به سرت اونام همشون طبیعی نیست اکستنشنن چی بگم صصهرکی دیدم گیس خودش بود
فردایدیروز عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 760 وقتی باشوهرم میریم بیرون میبینم چشمش دخترهایی گیسو کمند دنبال میکنع . خودمم دوست دارم موهام بلند شه ... خب اگه همسرت دوست داره این فرق میکنهروغن قرچک و بادوم تلخ رو من شنیدم خوبه آقا درخواست نده،قبول نمیکنم😊🌱
کرایون عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 6693 اکستنشن کناصلا غصه نداره این موضوع اتفاقا با اکستنشن خیلی هم ناز میشی اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
گیسو_کمند_خجالتی عضویت: 1401/03/03 تعداد پست: 268 بعضی وقتا بعد حموم به ساقه موهام روغن نارگیل میزنم نمیدونم تاثیر داره یا ن