2777
2789
عنوان

بیایننننننن

126 بازدید | 12 پست

نمیدونم چرا امروز اینقدر تاپیک میزنم در هر صورت خوابم نمیاد ذهنم درگیره

از لحاظ قیافه قدش بلند باشه چون قد خودمم بلنده قیافه زیاد سخت گیر نیستم تیپش ساده ولی شیک باشه به خودش برسه ولی نه اونقدری که تو جشم باشه یا تو ذوق بزنه خودم تقریبا اینجوریم

لز لحاظ اخلاقی دست و دل باز باشه ولی ولخرج هم نباشه هیز نباشه با زنا و دخترای دیگه گرم نگیره خودم هم هستم

تحصیل کرده باشه مهربون باشه عاشقم باشه

شخصیت با من مهربون باشه ولی بت بقیه جدی آدم سختی دیده باشه بیشتر از سنش بفهمه و درک کنه خودم اینجوریم تقریبا🤔

از لحاظ مالی خوب خودم خونه بابام از شیر مرغ تا جون آدمیزاد تهیه شده از طرف توقع آنچنان ندارم ولی خوب حداقل دستش تو جیب خودش باشه درآمد معتدل داشته باشه ماشین نسبتا خوب و یک خونه نه خیلی بزرگ ولی نه هیلی کوچیک😂

به مادرم که میگم میگه همچین ادمی وجود نددره راسته؟

من پرتوقع استم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا فک کردم پیداش کردی 😂

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
اگر پیداش کرده بودم که روبروش وایمیستادم و میگفتم یا مال منی یا خاک😂😂

😭😂

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
زرنگ باشید و شوهرررر نکنیددددد بفکر کسب و کار باشید ،درآمد داشته باشید ،،برید دنیا رو بگردید ،بزرگتر ...

منکه نگفتم شوهر میخوام بعضی وقتا که بهش فکر میکنم ایما به ذهنم میاد🦦

وگرنه به قول گفتی خونه پدر نون پسته خونه شوهر غم و غصه خونه پدر نون انجیر خونه شوهر غول و زنجیر😔😂😂😂