2777
2789
عنوان

نی نی سایت

126 بازدید | 13 پست

هر وقت میام اینجا واقعا روانی میشم🤦♀️

چند سالی هست که اینجام و قبلا با یه کاربری دیگه بودم

و معلومه که چقدر سطح فرهنگ هر سال افت میکنه و پایین تر میره

خیلیا منتظرن یه نفر یه چیزی بگه و بریزن سرش و اجازه هر توهینی رو به خودشون بدن چطوری آخه

بعضیا فکر میکنن چون مجازیه هر حرفی بخوان رو میتونن بزنن؟

به خدا توئ هی تاپیک دیگه اینقدر به استارترش حرف بد زدن من حالم بد شد نگید کدوم تعطیل شد نمیخوام چیزی بگم راجع بهش

به خدا میدونم هممون تو شرایط بدی هستیم ولی فکر کنید دوستتون خواهرتون مامانتون پشت یه گوشی دیگه نشسته و دارید این حرفا رو به اون میزنید

حداقل تو این شرایط سخت با هم مهربون باشیم:)🤍

بعضیا خیلی خشن ریپلای میکنن پیاما رو

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا باز خشن هیچیفحش حرفای ناجور و خیلی بد

خب چون از اقشار و سطوح مختلف جامعه عضو سایت هستن

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
بله ولی فضای مجازیه دیگه نباید به دل گرفت یا جدی گرفت باید بخونی و بگذری

میدونی دقیقا این طرز فکر فکر میکنم زیاد درست نباشه ما هممون پشت این اکانتا آدمایی هستیم که با کلی مشکل و ... دست و پنجه نرم میکنیم و همین دقایقی که میایم اینجا هم باید توهین ها رو بپذیریم؟ نه باید مراقب باشیم:)

میدونی دقیقا این طرز فکر فکر میکنم زیاد درست نباشه ما هممون پشت این اکانتا آدمایی هستیم که با کلی مش ...

نگفتم بپذیریم گفتم جدی نگیریم

حالا تو بیای خودت رو اذیت کنی ناراحت شی یا دعوا کنی چیزی عوض نمیشه اینها براشون ذره ای اهمیت نداره فقط زخم زبون میزنن

عاشق نی نی سایت از سال ۹۵ . التماس دعا🙏😊

نگفتم بپذیریم گفتم جدی نگیریم حالا تو بیای خودت رو اذیت کنی ناراحت شی یا دعوا کنی چیزی عوض نمیشه این ...

من خودم تا حالا برام پیش نیومده چون با کسی بحث نمیکنم معمولا ولی بقیه رو میبینم بهشون توهین میشه من حالم بد میشه دست خودمم نیست نمیدونم چرا این شکلی ام:/

من خودم تا حالا برام پیش نیومده چون با کسی بحث نمیکنم معمولا ولی بقیه رو میبینم بهشون توهین میشه من ...

دیگه کاریش نمیشه کرد این ادما هرجا بری هستن معلوم نیست کجا بزرگ شدن چرا اینطوری ان...

عاشق نی نی سایت از سال ۹۵ . التماس دعا🙏😊