2777
2789
عنوان

افطار و شام😫

964 بازدید | 50 پست

تا قبل ماه رمضون فكرم اين بود شام وناهار چي بزارم الان افطارم اضافه شده😫😫😫

افطار چي درست كنم بنظرتون

شام چي درست كنم

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا شماها دو مدل میخورید😃 ما الله اکبر که میگه اقطار و شام یکی رو میریم‌بالا

آخه من فقط روزه ام همسر وپسرم كه نيستن

واسه خودم بايد افطار آماده كنم واسه اونا شام كه سحري خودمم هست خواهر جان

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

من توی افطار اصلا و به هیچ وجه نمیتونم غذاهای خشک مثل برنج و ماکارونی بخورم فقط باید غذا آبکی مثل سوپ و حلیم باشه یا نهایت شوله زرد یا شیربرنج باشه....الان که دیگه ناهار درست نمیکنی پس یه غذا کم شده یکی اضافه شده

ما که فقط افطاری و سحری میخوریم دیگه واسه شام مجالی نمی مونه که

بگوببينم افطار چي ميزاري

آخه همسرم روزه نميگيره من فقط روزه ميگيرم

چرا شماها دو مدل میخورید😃 ما الله اکبر که میگه اقطار و شام یکی رو میریم‌بالا

ما هم همینطور.خخخ

آخه فاصله افطار تا خواب خیلی کمه.کی شام بخوریم کی بخوابیم.من افطاری آش و سوپ و اینجور چیزها می  پزم یه غذای پلویی هم میپزم که همسرم موقع افطار از اونم می خوره ولی من نه.همون غذا پلویی رو برای سحر هم می خوریم. زیرک باشین خواهران من.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
والا ما افطار شیر گرم میکنیم با نون و پنیر و خرما میخوریم.  بعدشم که شام

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻 نوش جون

افطاری چی درست میکنید بگید یاد بگیریم

من ميخواستم از شما بپرسم😂😂😂😂

من توی افطار اصلا و به هیچ وجه نمیتونم غذاهای خشک مثل برنج و ماکارونی بخورم فقط باید غذا آبکی مثل سو ...

پسرم كه ناهار ميخواد😁بدبختيمون يكي دو تا نيس

همسرمم روزه نميگيره شام ميخواد 

ما هم همینطور.خخخ آخه فاصله افطار تا خواب خیلی کمه.کی شام بخوریم کی بخوابیم.من افطاری آش و سوپ و ای ...

فكر خوبيه 

😉

ولي خودم پلويي دوس ندارم سحر آخه خشكه از گلوم پايين نميره

من انواع سوپ و آش رو تو ماه رمضون درست میکنم.آخه هم من هم همسرجان و هم دخترم عاشق سوپ و آشیم.همسر جان حلوا و خاگینه و ... اینجورچیزها خیلی دوست داره گاهی برای دل همسر جان درست میکنم.خونه بابام که بودم مامانم همیشه سر افطار حتما کوکو یا کتلت هم درست می کرد ولی من برای اینکه سرخ کردنی خوب نیست و عطش میاره درست نمی کنم ولی خیلی دوست داشتم یادش بخیر.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)