nik17 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 93 عنوان آقازاده 110 بازدید | 5 پست این آقازاده که به خیلیا میگن دروغه آقازاده امشب بدنیا میان😍😍😍ولادت حضرت علی اکبر (ع) جوان رشید کربلا مبارک همهمخصوصا جوونا❤بحق امام حسین (ع) عاقبت همه جوونامون بخیر باشهاالهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم دیروز | 22:10 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mb09 عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 643 الهم عجل لولیک الفرجدوسال پیش همچین شب مبارکی حرمشون بودم🥲❤️هعییی انشاءالله بازم طلبن
_sowoan_ عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 13199 الهم عجل لولیک الفرجدوسال پیش همچین شب مبارکی حرمشون بودم🥲❤️هعییی انشاءالله بازم طلبن میتونم بپرسم حرمشون داخل کدوم شهر و کشوره ؟مسخره نکنید لطفا ، اطلاعی ندارم ..🫠 [اکانت واگذار شده ]مذهبی افراطی، زن ستیز، حیوان آزار یا بی ادب؟ اینجا جای تو نیست ، رد شو چون اوف میشی بیبی 🥰😂
mb09 عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 643 میتونم بپرسم حرمشون داخل کدوم شهر و کشوره ؟مسخره نکنید لطفا ، اطلاعی ندارم ..🫠 کربلاست عزیزم حضرت علی اکبر پایین پای امان حسین و حضرت علی اصغر روی سینه امام حسین دفن شدند
_sowoan_ عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 13199 کربلاست عزیزم حضرت علی اکبر پایین پای امان حسین و حضرت علی اصغر روی سینه امام حسین دفن شدند ممنون [اکانت واگذار شده ]مذهبی افراطی، زن ستیز، حیوان آزار یا بی ادب؟ اینجا جای تو نیست ، رد شو چون اوف میشی بیبی 🥰😂
nik17 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 93 الهم عجل لولیک الفرجدوسال پیش همچین شب مبارکی حرمشون بودم🥲❤️هعییی انشاءالله بازم طلبن به به خوش بحالتون❤انشالله بزودی قسمت همه