2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والاااا. زندگی متاهلارو ببین، اونا حسرت تورو دارن. اوناییم که میگن نه اینجوری نیست، دارن خودشونو گول میزنن. تو این دوره زمونه مجردی خیلی بهتره. لذت ببر از زندگیت، لباس خوب بپوش، به کار و درس برس، حالت با خودت خوب باشه.

من ۲۷ عقد کردم و همینجوری بودم والا اینقدر هدف داشتم و لذت میبردم از تلاش بهشون که اصلا به ازدواج فکرم نمیکردم رو عزت نفسم کار میکردم به خودم میرسیدم و.... تهشم با همسرم رفتم تو رابطه و ازدواج کردیم ولی اونی که به تاخیر مینداخت رسمی شدن رو من بودم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

خوشبحالتچطور رو عزت نفسم کارکنم

من هدف داشتم و عاشق هدفام بودم همین الان هم که متاهل هستم همچنان درگیر اهدافم همه آدمای متاهل باید یه زندگی و اهداف شخصی داشته باشن برای خودشون.

من و همسرم دوست بودیم خب ولی اصلا این مدلی نبودیم همش پیام بدیم من میبینم ایمجا تا پیره یه ساعت دیر ج می ه عصبی میشن و ....

ولی من مینششتم نقاشی میکشیدم یا کتاب میخوندم یا حتی فیلم میدیدم میگفتم کارم تمام شد حرف میزنیم راحت

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕