انديا مدیر استارتر عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 2286 عنوان فيلم لاتاري 321 بازدید | 15 پست خانوما كيا رفتن سينما لاتاري رو ديدن قشنگه؟ فيلم خجالت نكش و لونه زنبور چي؟اين سه تا فيلمو سينماي شهرمون فعلا اكران كرده فقط ومن فكرميكنم لاتاري بهتره 👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫 1397/02/27 | 07:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوا_بانو1 عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 3404 من ایران نیستم عیچ کدوم رو ندیدم ولی اون روز زن داداشم میگفت خجالت نکش خیلی خنده داره اما موضوعش موضوع جالبی نیست، با بی ادبی ادم رو میخندونن! آقایون هم همچینک بدشون تمیاد😂 آرام آرام پیش برو...این سوی سن و سال خبری نیست جانِ مادر.
دلناز3 عضویت: 1392/02/30 تعداد پست: 4274 لاتاري خوبه عزيزم ببين مشکل از ماست که تا کسی یه قدم برامون بر میداره دو کیلومتر براش پیاده میریم:)
___رونیکاجون___ عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 9734 من ایران نیستم عیچ کدوم رو ندیدم ولی اون روز زن داداشم میگفت خجالت نکش خیلی خنده داره اما موضوعش موض ... اِما کوچولو چطوره حالش خوبه؟ 🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
hosna4 عضویت: 1395/07/01 تعداد پست: 5508 لاتاری رو دیدم بد نبود زن ها از عادی شدن، تکراری شدن، از مثل روز اول نبودن می ترسند! زن ها را مثل روز اول دوست بدارید.
طلوع29 عضویت: 1392/09/13 تعداد پست: 6256 چه فعالی، تند تند تاپیک میزنی من لاتاری رو دیدم، خیلی خیلی بیخود بود. حیف وقت و پولی که گذاشتم پاش. اصلا خوشم نیومد.ولی به وقت شام عالی بود.من خیلی فیلم بازم، یکی از افتضاح ترین فیلمایی که دیدم لاتاری بود. البته نظر منه، خیلیا هم خوششون اومد خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
آوا_بانو1 عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 3404 اِما کوچولو چطوره حالش خوبه؟ خوبه عزیزدلم.خوابیده. آرام آرام پیش برو...این سوی سن و سال خبری نیست جانِ مادر.
مامی_مهدیس عضویت: 1389/10/11 تعداد پست: 6856 من لاتاری رو دیدماز نظر من عالی بوداون دوتای دیگه طنز هستن و منم ندیدمشونبه نظرم واقعا ارزش سینما رفتن را دارهمردم بخاطرش صف کشیدن جلو در سینمانمی دونم چرا تو نی نیسایت در موردش بی مهری میشهحتما ببین پشیمون نمی شی Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍
انديا مدیر استارتر عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 2286 من ایران نیستم عیچ کدوم رو ندیدم ولی اون روز زن داداشم میگفت خجالت نکش خیلی خنده داره اما موضوعش موض ... 😂😂😂معلومه اقايون بدشون نمياد 👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫
انديا مدیر استارتر عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 2286 لاتاري خوبه عزيزم ببين باشه عزيزم 👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫
انديا مدیر استارتر عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 2286 من لاتاری رو دیدم از نظر من عالی بود اون دوتای دیگه طنز هستن و منم ندیدمشون به نظرم واقعا ارزش سی ... باشه عزيزم اخرين اكرانش جمعه هست وجمعه ميرم كه همسرم خونه باشه 👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫
انديا مدیر استارتر عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 2286 خوبه عزیزدلم. خوابیده. ميخواي اگ مشكلي نيست ايدي اينستاتو بده عكس ليمو رو دنبال كنيم 👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫
انديا مدیر استارتر عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 2286 چه فعالی، تند تند تاپیک میزنی من لاتاری رو دیدم، خیلی خیلی بیخود بود. حیف وقت و پولی ... بيكارم اخه😂جدي؟ ميگن لاتاري عاليه كه حالاببينم چيكارميكنم 👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫
آوا_بانو1 عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 3404 ميخواي اگ مشكلي نيست ايدي اينستاتو بده عكس ليمو رو دنبال كنيم آآم عزیزم. خیلی ها ازم خواستن ولی متاسفانه نمیشه. یعنی ترجیح میدم همین جا عکساشو بذارم. راحت تره:))واقعا شرمنده ام❤️❤️❤️❤️❤️ آرام آرام پیش برو...این سوی سن و سال خبری نیست جانِ مادر.
تنهامرگ عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 219 لاتاری خیلی عالیه.لونه زنبور هم که خند داره فوق العادس.خجالت نکش رو ندیدم.