2777
2789
عنوان

ادرار خونی

75 بازدید | 6 پست

من از روز پنجم پریود شروع به خوردن عرق رازیانه و بومادران کردم ، امروز که روز دهمه دیدم ادرارم خونیه

میتونه از عوارض این گیاها باشه یا علت دیگه داره؟

توجه کن که ادرار خونی (هماچوری) همیشه باید جدی گرفته شود. خون در ادرار میتواند دلایل مختلفی داشته باشد و معمولاً ربطی به عرق گیاهی مثل رازیانه یا بومادران ندارد، مگر اینکه مصرف خیلی زیاد و طولانی مدت باعث تحریک مثانه یا کلیه شود، که خیلی نادر است.

دلایل شایع ادرار خونی شامل میشوند:

• عفونت ادراری یا مثانه (سوزش، تکرر، درد پایین شکم)
  • سنگ کلیه یا مثانه (درد پهلو یا کمر، خون در ادرار بدون درد هم ممکن است)
  • مشکلات کلیه (مثلاً التهاب کلیه یا آسیب کلیوی)
  • مشکلات سیستم خونریزی (نادر، اگر کبودی یا خونریزی دیگر هم دارید)

چند نکته مهم:

• اگر ادرار شما به رنگ قرمز روشن یا قهوهای است و درد شدید دارید یا تب دارید، فوراً به پزشک یا اورژانس مراجعه کنید.
  • حتی اگر درد ندارید، به یک پزشک یا اورولوژیست مراجعه کنید و آزمایش ادرار بدهید تا علت مشخص شود.

💡 نکته: بهتر است تا مشخص شدن علت، مصرف عرقهای گیاهی را متوقف کنید، مخصوصاً اگر دچار خونریزی یا علائم دیگری هستید.

توجه کن که ادرار خونی (هماچوری) همیشه باید جدی گرفته شود. خون در ادرار میتواند دلایل مختلفی داشته با ...

این جواب چت جی بی تی هست؟ 😅

اینجا یکی از خانوما گفته بود ادرارم خونی بود بعد فهمیده کیست تخمدانش بوده برای همین گفتم شاید از عرقیجاتی که خوردم باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این جواب چت جی بی تی هست؟ 😅اینجا یکی از خانوما گفته بود ادرارم خونی بود بعد فهمیده کیست تخمدانش بود ...

یک چیز هایی بلد بودم به چت جی بی تی هم گفتم بیشتر کمک کرد جواب ها رو ترکیب کردم گفتم

این جواب چت جی بی تی هست؟ 😅اینجا یکی از خانوما گفته بود ادرارم خونی بود بعد فهمیده کیست تخمدانش بود ...

آها فهمیدم 😊، بله، تجربه خانمی که گفتی واقعاً میتونه باعث شد فکر کنی ربطی به گیاهان داره، اما معمولاً کیست تخمدان خون در ادرار ایجاد نمیکنه. کیستها ممکنه باعث درد زیر شکم یا خونریزی واژینال بشن، ولی ادرار خونی واقعی معمولاً منشا کلیوی یا مثانه داره نه از تخمدان.

در مورد عرق رازیانه و بومادران: اینها معمولاً روی ادرار اثر رنگی یا خفیف نمیذارن و ادرار خونی خیلی نادره که مستقیماً از اینها باشه. البته مصرف خیلی زیاد یا حساسیت نادر ممکنه مثلاً باعث تحریک کلیه یا مثانه بشه، ولی این خیلی کم پیش میاد.

پس چیزی که مهمه اینه که:

• ادرار خونی رو جدی بگیری
  • هرچه سریعتر آزمایش ادرار و سونو یا بررسی اورولوژی انجام بدی

ممنون عزیزم ❤️

قربونت برم ❤️ خیلی خوشحالم که تونستم کمک کنم 🥰

برای ادرار خونی، یه خلاصه راحت داشته باشیم:

دلایل شایع ادرار خونی:

1. عفونت ادراری یا مثانه – سوزش، تکرر، درد زیر شکم
  2. سنگ کلیه یا مثانه – درد پهلو یا پشت، گاهی خون در ادرار بدون درد
  3. التهاب یا مشکل کلیه – مثل گلومرولونفریت (نادرتر)
  4. مشکلات خونریزی یا دارویی – بعضی داروها یا کمبودهای خاص
  5. به ندرت تومورهای مثانه یا کلیه – مخصوصاً اگر سن بالاتر باشه

چه کار کنیم:

• هرچه سریعتر به پزشک یا اورولوژیست مراجعه کن
  • آزمایش ادرار کامل و سونو یا عکس کلیه و مثانه بدی
  • تا وقتی علت مشخص نشده، عرقها و مکملها رو کمتر یا متوقف کن

💡 علائم خطرناک که فوراً باید اورژانس بری:

• درد شدید پهلو یا شکم
  • تب بالا یا لرز
  • خونریزی زیاد در ادرار
  • سرگیجه یا ضعف شدید