2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکسال نیم با هم دوست بودیم خانواده ها در جریان قرار بود بیاذ خاستگاریم سر یع موضوعی کلی بهم بی احترامی کرد و اومد دم خونه امون جلو مامانم زد تو صورتم و الان کلی گریه میکنه و خاهش ک برگرد

شوهرم بعد ده سال هنوز جرعت نکرده دست روم بلندکنه اونوقت دوست پسر چراانقدررومیدی بهش اخه بنطرمن تحت هیچ شرایطی برنگرد این معلوم نیست شوهر بشه چه کارایی میکنه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
یکسال نیم با هم دوست بودیم خانواده ها در جریان قرار بود بیاذ خاستگاریم سر یع موضوعی کلی بهم بی احترا ...

اینو بنداز بره سطل آشغال هنوز هیچکست نشده تو رو زده اونم جلو خانوادت با چه رویی میخواد برگرده

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
اینو بنداز بره سطل آشغال هنوز هیچکست نشده تو رو زده اونم جلو خانوادت با چه رویی میخواد برگرده

همش میگه غلط کردم نفهمیدم چرا میخای سر یه تو دهنی رابطه رو تموم کنی

😂😂😂خیلی خوبه نه؟

آره مثل این فارسی ک را هرچیزی اسم گذاشتن یکی کنایه و یکی فلان واسه اینم یه اسم بزار😆

ب قول مرتضی پاشایی مثل عصر پاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون...