2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام

این جا که خیلی ها فقط تبلیغ می کنن.

این جا اصلا به هیچ کاربری اعتماد نکنین.

اگر کاربری حرف اول کاربریش ی یا ع بود و اومد تبلیغ کرد باور نکنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

شمع تراپی دوجوره

یکی اونه که اخیرا زیاد شده این فالگیرا و دعانویسا انجام میدن با اسم مادر و اینا

یکی اینه که توی محیط شمع روشن میکنی برای تعدیل انرژی و سوق دادنش به سمت خواسته ات..

اولی رو قبول ندارم

دومی رو گاهی انجام میدم

شمع تراپی دوجورهیکی اونه که اخیرا زیاد شده این فالگیرا و دعانویسا انجام میدن با اسم مادر و اینایکی ا ...

اینجوری که نیگن ارزوهاتو به شمع بگی براورده میشه درسته؟؟؟ شما انجام دادی نتیچه گرفتی تا حالا؟؟؟

اینجوری که نیگن ارزوهاتو به شمع بگی براورده میشه درسته؟؟؟ شما انجام دادی نتیچه گرفتی تا حالا؟؟؟

آرزو بگی؟؟؟نه عزیزم...ببین تو شمع تراپی اصلی (نه اونی که دعانویسا میکنن) برای به جریان انداختن هر انرژی توی مکانش شمعی با رنگ خاصش روشن میکنی و میذاری هرروز چند دقیقه بسوزه...

مثلا توی اتاق خواب زن و شوهر شمع قرمز میذارن که عشق و اشتیاق و... به جریان بیفته

یا شمع سفید کلا انرژی منفی محیط رو میسوزونه و پاکسازی میکنه و....

من واسه خودم گاهی با شمع سفید پاکسازی و تمرکز میکنم

آرزو بگی؟؟؟نه عزیزم...ببین تو شمع تراپی اصلی (نه اونی که دعانویسا میکنن) برای به جریان انداختن هر ان ...

پس تو بعضی پیج ها میگن شمع روشن کنید ارزوهاتونو به شمع بگید تا براورده بشه چیه الکین یعنی متل بعضی وقتا که متلا تو امام زاده یا شام غریبان شمع روشن میکنن دعا میکنن

پس تو بعضی پیج ها میگن شمع روشن کنید ارزوهاتونو به شمع بگید تا براورده بشه چیه الکین یعنی متل بعضی و ...

آرزو رو نباید بکی..باید روش تمرکز کنی..

اون شمع امامزاده هم اگه دقت کنی همیشه سفید روشن میکردند که به همون باور پاکسازی انرژی منفی و تمرکز روی خواسته برمیگرده