2777
2789
عنوان

ای خدااا

71 بازدید | 7 پست

چندوقت پیش تولد دخترم بود

خانواده شوهرمم اومدنو براش کادو اوردن

امشب اینجا بودن خانواده شوهرم

دخترم یهو برگشت بهشون گف کادوتون زپرتی بود

دخترم ۴ سالشه البته🫠

حس میکنم ناراحت شدن یکم

کاری کنم؟بگم دخترم ویس بفرسته براشون و بگه معذرت میخام؟یا کاری نکنمو بگم بذارن پای بچه بودنش؟

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بود کادو

کادوشون لباس شلوار

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
بذار پای بچه بودنش عزیزم الان عذر خواهی کنی تا ابد بابت هر چیزی یاید عذرخواهی کنهبچه یه چیزی گفته

اخه مدلشونو میشناسم فک میکنن یادش دادیم

نه چیکار بچه داری بنده خدا نظرشو گفته خب🥲😂

اخه حس میکنم ناراحت شدن

بعدشم مدلشونو میشناسم فک میکنن یادش میدیم

اخه حس میکنم ناراحت شدن بعدشم مدلشونو میشناسم فک میکنن یادش میدیم

اهمیتی نده بچه تو این سن درک این چیزارو نداره باهاش صحبت کن بگو که نظرشو یکم محترمانه تر بیان کنه.

به نظر من توی زندگی به حرف مردم اهمیت نده بیشتر تمرکزتو بزار روی بچت اون الان تو مغزش یه دنیای دیگه داره🥺😂

«نهایت اگه دیدیشون براشون توضیح بده بگو من باهاش صحبت کردم و اینا دیگه شما ببخشید»