مامی_تیدا مدیر استارتر عضویت: 1404/11/08 تعداد پست: 196 عنوان شله مشهدی 73 بازدید | 3 پست بیاید طرز تهیه شو بهم بگید با اندازه ی مواد واس پنج نفرو اینک چ مدت زمانی طول میکشه تا بپزه بعد من خوندم ک بلغور میخاد و جوز هندی...جوز هندی ندارم طوری نی؟ و اینک بلغورم ندارم میشه جو بریزم؟؟؟ 🔴مبادا چنین هرگز آیین من...سزا نیست اینکار در دین من...که ایــــــــرانیــــان🕊️ را به کشتن دهم....خود اندر جهان تاج بر سر نهم🔴 فردوسی عزیز 1404/11/10 | 21:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامی_تیدا مدیر استارتر عضویت: 1404/11/08 تعداد پست: 196 تاحالا نخوردم عالیهههه عالییییی خصوصا با قیمه 🔴مبادا چنین هرگز آیین من...سزا نیست اینکار در دین من...که ایــــــــرانیــــان🕊️ را به کشتن دهم....خود اندر جهان تاج بر سر نهم🔴 فردوسی عزیز
یه،،غریبه_ی،،آشنا عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 3131 بهتر نیست سوپ درست کنی 😂همه ی مزش به همین دو تاست خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست، آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی چشمهایش تو را لو دهند!
مامی_تیدا مدیر استارتر عضویت: 1404/11/08 تعداد پست: 196 بهتر نیست سوپ درست کنی 😂 همه ی مزش به همین دو تاست مگ بلغور همون خورد شده ی جو و گندم نیست؟میگن بلغور جو بلغور گندم 🔴مبادا چنین هرگز آیین من...سزا نیست اینکار در دین من...که ایــــــــرانیــــان🕊️ را به کشتن دهم....خود اندر جهان تاج بر سر نهم🔴 فردوسی عزیز