2777
2789
عنوان

پسر خجالتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 80 پست
مرد برونگرا و زن درونگرا معمولا کاپل بهتری هستن تا برعکسشاما اگه شماهم درونگرا هستید اونم همینطور دو ...

میانگرا هستم

اما تلاش کننده و گاهی هم تهاجمی

دوست دارم بجنگم و به دست بیارم.خنثی و بیخیال نمیشینم ویژگی که تو درونگراها کمرنگه

منم دیدم این کاپل ها

فکر کنم مرد برونگرا بهتر باشه

منم دیدم یه زوج رو که خوشبختن

اما از اقوام خودم با درونگرا ازدواج کرده

انقدر آقائه شله که خودش خیلی از کارها رو انجام میده گاهی خیلی خسته میشه خانومه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا هم اینجور نیست اتفاقا درون گرا ها با محبت ترین هستن اونا فقط با یه سری خوب هستن و صمیمی رفیق بش ...

بعنوان همسر دیدی یا دوست

خیلی فرق میکنه من بعنوان همسر دیدم میگم ک اصلا خوب نیست

دوست و رفیق خیلی فرق میکنه

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉تلگرام https://t.me/froshgah_aisan  واتسآپ https://chat.whatsapp.com/Bb1bp94frsq01h4TXFigMU

بعنوان همسر دیدی یا دوست خیلی فرق میکنه من بعنوان همسر دیدم میگم ک اصلا خوب نیست دوست و رفیق خیلی فر ...

عه به عنوان خواستگار هم دیدم خوب بود شخصیت درونگرا داشت اما خب از یه لحاظ من شناختمش خوشم نیومد شخصیت دو قطبی داشت متاسفانه

اگه کنار میای با یه آدم درونگرا اره چراکه نه مگه چشونه🥲البته اینم درنظر بگیر درونگرا بودن فرق داره ...

خیلی ماهن

مشکلی ندارم به عنوان دوست

اما به عنوان همسر اون احترام و حمایت و دلسوزی رو دوست دارم

اون تکیه گاه بودن بیشتر مرد نسبت به زن

این برام مهمه راستش

نمیدونم این اینطوری هست یا نه

میانگرا هستم اما تلاش کننده و گاهی هم تهاجمی دوست دارم بجنگم و به دست بیارم.خنثی و بیخیال نمیشینم وی ...

بیبن درونگرا و برونگرا یک فاکتور برای مچ شدن دو کاپل فاکتورهای دیگه ای هم هست روان ادم پیچیده تر از اینهاست مثلا باید مثلا حسی یا شهودی بودن یا منطقی یا احساسی یا قضاوتی یا ادراکی و ...
پارتنر هم در نظر بگیری که ببینی میتونی باهاش یکمدت طولانی ادامه بدی و طرز فکراتون نزدیکه همه چون بعد چند ماه اول اشنایی که تب و تاب اولیه از بین میره اخلاق دو طرف تازه فاکتور اصلی میشه

بیبن درونگرا و برونگرا یک فاکتور برای مچ شدن دو کاپل فاکتورهای دیگه ای هم هست روان ادم پیچیده تر از ...

نمیدونم ...

خوشبحال کسایی که عشقو تجربه میکنن و با اطمينان خاطر طی میکنن مراحل رو

من خیلی دو به شکم

خیلی ماهن مشکلی ندارم به عنوان دوست اما به عنوان همسر اون احترام و حمایت و دلسوزی رو دوست دارم ...

اون دیگه ربطی به درونگرا یا اجتماعی بودنش نداره از نظر من

یه آدم درونگراهم میتونی حامی و همراه خوبی باشه

یه مدت واسه آشنایی بیشتر باهم صحبت کنید رفت و آمد کنید بعد دستت میاد رفتاراش اگه خوشت اومد که رابطرو جدی کنید.

ولی حس میکنم بهم میاید نمیدونم امیدوارم خوشبخت بشید🥲😂

نمیدونم ...خوشبحال کسایی که عشقو تجربه میکنن و با اطمينان خاطر طی میکنن مراحل رو من خیلی دو به شکم

دو تا راه ساده میگم شاید کمکت کنه فکر کن به این دو سوال اگه جوابت مثبت بود یعنی انتخابت درسته به احتمال زیاد

1- اگه پارتنرت همجنس خودت بود میتونست بهترین دوستت باشه

2- اگه با پارتنرت پیر بشی و هیچ کسی دیگه نگاهت هم نکنه باهات رابطه نداشته باشه بودن کنار اون برات بسه یا نه

اون دیگه ربطی به درونگرا یا اجتماعی بودنش نداره از نظر من یه آدم درونگراهم میتونی حامی و همراه خوبی ...

چرا از کجا حس میکنی؟😁

والا من خانواده ام درونگرا و بیخیالن

خوبن ولی خیلی جاها پشت ادمو خالی میکنن.یکم بی عرضن حس میکنم