2777
2789

من ازسال ۹۸ دچارش شدم

خیلی بده یوقت پشت هم میشم یوقت میبینی دو سال نمیشم

دو هفته پیش بعد از دو سال یهو شدم رفتم فروشگاه قبلشم سر درد داشتم

دیدم قیمتها را نمیبینم

اول چشمم نصف نیمه میبینه بعد جرقه های نورانی میان تا تموم بشن

همه چه عادی میشه و یادمون میره که چی شد 💔من گل مهرم همونکه دخترش تصادف کرد کاربریم رفته و هر چی تلاش کردم برنگشت💔 ۲۱.09.1391💔

یک هفته بعدشم داشتم تی وی میدیدم گفتم وای دوباره

اخه بی حالم میشم بدنم شوک میشه

همه چه عادی میشه و یادمون میره که چی شد 💔من گل مهرم همونکه دخترش تصادف کرد کاربریم رفته و هر چی تلاش کردم برنگشت💔 ۲۱.09.1391💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من با پرهیز غذایی درمان شدم

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

من ازسال ۹۸ دچارش شدم خیلی بده یوقت پشت هم میشم یوقت میبینی دو سال نمیشم دو هفته پیش بعد از دو سال ...

وای افدین منم همینم ولی جدیدا ماهی دو سه بار میشم. یکمم گفتارم دچار مشکل میشه و استرس میگیرم .شما کار خاصی میکنی که بهتر بشی یا نه دکتری چیزی

وای افدین منم همینم ولی جدیدا ماهی دو سه بار میشم. یکمم گفتارم دچار مشکل میشه و استرس میگیرم .شما کا ...

دقیقا گفتار مشکل پیدا می کنه بدن بی حس میشه تمرکزشو ادم از،دست میده

من مامانمم داره فکر میکنم ارثیه

من تنها کاری که میکنم قرص میخورم که سر درد نشم بدترین حالته وای چشم ادم نمیبینه تو نورم نمیتونی چشماتو باز کنی

من همیشه میترسم از این موضوع استرس بدی میگیرم

من میترسم تو مواقع حساس دچارش بشم

بار اول که شدی ترسیدی یا نه

من بار اول فکر کردم کور شدم

اررره قرص چی میخوری

قرص مسکن برا سر درد فقط

علایمتون و میفدمایید

چشم هام گنگ میشدن حالت زیگزاگ رنگین کمونی از وسط چشم هام شروع میشد آروم آروم حالت چرخشی به سمت کناره ها میرفت همراه با سردرد

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792