2777
2789
عنوان

دارم میترکم😭😭😭

119 بازدید | 14 پست

وای حالم خیلی بده دارم میترکم

تازه وارد سی و یک سال شدم

خیلی تنهام، نه دوست و رفیقی دارم، نه شغلی، نه رابطه عاشقانه یا همسر

همش تو خونه ام بیرونم نمیرم

نمیوونم کجا برم آخه، پولم ندارم، اعتماد به نفس پایینی هم دارم و خجالتی ام یه جورایی

تاحالا دوس پسر نداشتم و دیت نرفتم میترسم از کافه و رستوران رفتن و دیت رفتن

هوووف خدا اگه بمیرم راحت تر از این زندگیه😭😭😭😭

شغل دنبالشم هنوز پیدا نکردم

تحصیلاتم ارشده، کلی مهارت هنر بلدم ولی استفاده نمیکنم اصلا دست و دلم به کاری نمیره😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون یه شغل خوب پیدا کنی همهش حل میشه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
خدا از دهنت بشنوه، خیلی حالم بده😭

مطمعن باش شغل پیدا هم پول دستت میاد هم میری تو اجتماع هم دوست اگه خواستی پیدا میکنی پس به جای ناراحتی تموم تلاشتو بکن شغلتو پیدا کنی🌷

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
اصلا دست خودم نیس حوصله خودمم ندارم دیگه دست و دلم بکاری نمیره

فکر چیزیو حل نمیکنه مهارت شروع کن پولم میاد دوستم پیدا میشه عشقتم پیدا میکنی.

ب قول مرتضی پاشایی مثل عصر پاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون...