2821
2789
عنوان

فکرشو کردین

121 بازدید | 11 پست

یه روز میاد که سایت ها هم مثل نوار و سی دی هایی که از فیلمای دوربین پرمیکردیم بدون کاربرد میشه

بعد فک کنید یکی بیاد تاپیکا رو بخونه

از اینجا بهش سلام میکنم

آنه ! تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود./ اینکه گناه هایی که ما انجام میدیم با گناه های بقیه فرق داره دلیل نمیشه که ما خوب باشیم و اونا بد!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اونم با خوندن تاپیکت ذوق زده میشه الان:)

😂😂😂

آنه ! تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود./ اینکه گناه هایی که ما انجام میدیم با گناه های بقیه فرق داره دلیل نمیشه که ما خوب باشیم و اونا بد!

همین الانم نصف سایتا بی استفاده شده

آره

آلبوم های سی دی یا اون ظرفا اسمشو نمیدونم که بعدش اومدن رو یادتونه

آخ دلم خواست برگردم به کودکی

بچه های الان نمیفهمن پلنگ صورتی رو ۲۰بار ببینی بعد صفحه برفکی بشه بزنی رو دستگاه تا بخونتش یعنی چی

آرهآلبوم های سی دی یا اون ظرفا اسمشو نمیدونم که بعدش اومدن رو یادتونهآخ دلم خواست برگردم به کودکیبچه ...

دستگاه ما اوج تکنولوژی بود سه تا جا سی دی داشت😂😂

آرهآلبوم های سی دی یا اون ظرفا اسمشو نمیدونم که بعدش اومدن رو یادتونهآخ دلم خواست برگردم به کودکیبچه ...

من اون اواخر یاد گرفته بودم با خمیر دندون میشستم سی دی هارو، هیچ تاثیری هم نداشت خودمو گول میزدم😆

من اون اواخر یاد گرفته بودم با خمیر دندون میشستم سی دی هارو، هیچ تاثیری هم نداشت خودمو گول میزدم😆

ما مایع میزدیم😂😂تبلیغات سک سک چقد دوست داشتم

من همش یادم میرفت سی دی هارو دربیارم یهو دو سه تا سی دی باهم میذاشتم بعد دستگاه گیر میکرد😂😂

یعنی اولین باری که دیدم دخترخالم فلش استفاده میکنه دچار یه تحولی شدم بهش میگفتم برو فِلِشِت رو بیار ببینم چجوریه اون دانشگاهی بود اونموقع سال ۹۱

یعنی اولین باری که دیدم دخترخالم فلش استفاده میکنه دچار یه تحولی شدم بهش میگفتم برو فِلِشِت رو بیار ...

واییی توی بچگی فکر میکردم دانشگاهی ها و ۱۸ ۱۹ ساله ها چقدر بزرگن😂😂 خدای علم و تکنولوژی و خفن بودنن

واییی توی بچگی فکر میکردم دانشگاهی ها و ۱۸ ۱۹ ساله ها چقدر بزرگن😂😂 خدای علم و تکنولوژی و خفن بودنن

😂😂😂چقد سال بالایی ها برامون هیکلی بودن

هیچ وقت قدم بهشون نرسید