2777
2789

وصل نشد بگو بازم بفرستم

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

از دیروزه ؟

امروز اینجا یکی پروک سی گذاشت کپی کردم تو تلگرامم وصل شدم ..بعدش کانال پروک سیام کلا اومد بالا ..از امروز وصلم کلا

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نشد گلم

فاصلشو برداشتی؟؟؟

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

منم نمیاد بالا تو تلگرام جزوه اینا درس دارم عقب افتادم 🥲☹

اسکرین گرفتم فرستادم ..دستی وارد کن ..چون سایت لینک داره قبول نمیکنه

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

خانما هر کس میخاد پروک.سی درخواست بده ایدیمو بدم ایتا بفرستم براش

روبیکا چی؟

من فقط تلگرام دارم ..ببین برات اسکرین فرستادم ..تلگرامت دستی وارد کن خودت وصل میشی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز