2777
2789
عنوان

موهای صورت

134 بازدید | 27 پست

خانوما این موهای قسمت ریش

ینی بغل گوش😂

شما چجوری اصلاح میکنید

من با کرم موبر و تیغ اصلاح که میزنم

حتی همون لحظه هم خلاف جهت دست میکشم زبر 🤦🏻♀️

و اندوه آدمی برای پرواز🤍🦋🌿

با موچین در بیار و اینکه مشکل هورمونی باشه افزایشش میشه

شما حرامزاده ها که بودید؟ از کجا آمدید؟ ما گرفتارچه نفرینی شدیم؟ این همه پلیدی زشتی و کثافت از انسان برنمی اید. شما حرامزاده ها ما را به جایی رساندید که آرزوی حمله به خاک خودمان را داریم به وطن مان به تن مان مگرنه وطن هر آدمی تن و جان اوست.خدا لعنت تان کند خدا لعنت تان کند هرچند دیگر نه خدای میبینیم نه میشناسیم🖤... حتی دشمنان باشکوهی هم نیستید اوباش هستید بی سروپا بی قید و بند بی رحم و بی افتخار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کردم چندتا موی زخیم چانه رو میگی

شما حرامزاده ها که بودید؟ از کجا آمدید؟ ما گرفتارچه نفرینی شدیم؟ این همه پلیدی زشتی و کثافت از انسان برنمی اید. شما حرامزاده ها ما را به جایی رساندید که آرزوی حمله به خاک خودمان را داریم به وطن مان به تن مان مگرنه وطن هر آدمی تن و جان اوست.خدا لعنت تان کند خدا لعنت تان کند هرچند دیگر نه خدای میبینیم نه میشناسیم🖤... حتی دشمنان باشکوهی هم نیستید اوباش هستید بی سروپا بی قید و بند بی رحم و بی افتخار

من اونقدر موهای صورتم نرم و کرکی بود اشتباااااه کردم رفتم لیزر الان زمخت و زخیم شده زیاد نیست ولی همون کمشم عذابم میده

میخوام فردا برم الکترولیز کنم واسه همییییشه از دستشون راحت بشم

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

اخه یکی دوتا نیستن مثل موهای دست نمیشه تک تک با موچین دراورد

الان فهمیدم کجا رو میگی فک کردم مال زیر چانه میگی