2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیشده عزیزم

تو سن ۱۷

از فروش کلیه تا خودکشی

از مقایسه شدن و الکی خندیدن

از تحقیر و شکستن غرور

از عرش به فرش

از دست دادن عزیزترین فرد زندگیت

از دست خودت

از خودزنی تا گریه از شدت درد

از اینکه پسرم اما دیشب زیر پتو یهو بغضم ترکید و دیگه هر کاری میکردم نمیتونستم خودمو ساکت کنم واقعا سخت ترین کار دنیا گریه بی سر و صدائه

چی شده من طاقتشو دارم بگووو😐💔

تو سن ۱۷

از فروش کلیه تا خودکشی

از مقایسه شدن و الکی خندیدن

از تحقیر و شکستن غرور

از عرش به فرش

از دست دادن عزیزترین فرد زندگیت

از دست خودت

از خودزنی تا گریه از شدت درد

از اینکه پسرم اما دیشب زیر پتو یهو بغضم ترکید و دیگه هر کاری میکردم نمیتونستم خودمو ساکت کنم واقعا سخت ترین کار دنیا گریه بی سر و صدائه

خیلی بیشتر هم هست

تو سن ۱۷ از فروش کلیه تا خودکشی از مقایسه شدن و الکی خندیدناز تحقیر و شکستن غروراز عرش به فرشاز دست ...

اینکه پسری دلیل نمیشه نتونی گریه کنی

چه اشکالی داره بعضی وقتا تا صبح گریه کنی ؟ اگه آرومت میکنه خب جلوی خودتو نگیر

تو سن ۱۷ از فروش کلیه تا خودکشی از مقایسه شدن و الکی خندیدناز تحقیر و شکستن غروراز عرش به فرشاز دست ...

😐💔 خدا بهت صبر بده وضع همه همینه هرکی تو زندگیش مشکلاتی داره ک نفس گیره اما خب راهی جز صبر نیست

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جوری گمشدم که سالهاست نمیتونم خودمو پیداکنم🖤

تو سن ۱۷ از فروش کلیه تا خودکشی از مقایسه شدن و الکی خندیدن از تحقیر و شکستن غرور از عرش به فر ...

اخی انشالله ک حل میشه خداشاهده الانم هم از اعصاب داغونم هم جسمی هم روحی

منم تحقیر میشم اینارو خیلیا دارن

منم با انتخاب خودم ازدواج کردم با پایین تر از خودم منت ننه بابام همیشه رومه مامان بابام پولدارن شوهرم نه

مامانمم گفته باید درس بخونی فردا امتحان فلسفه دارم فک نکنی مشکلم کوچیگه بخدا باز تو میتونی ولی من دیگ بریدم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792