2777
2789

اگه دستت داره بیشتر و بیشتر میلرزه و به دکتر نری، ممکنه وضعیت بدتر بشه یا علت اصلیش تشخیص داده نشه. بعضی وقتا لرزش دست ساده و بیخطره، ولی بعضی وقتا میتونه علامت مشکل عصبی، تیروئید، کمبود ویتامین یا بیماری جدیتر باشه.

بزن باران که دین را دام کردند ...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگه دستت داره بیشتر و بیشتر میلرزه و به دکتر نری، ممکنه وضعیت بدتر بشه یا علت اصلیش تشخیص داده نشه. ...

دلیلش بخاطر فشار عصبیه و خوب چون در خودم میریزم زده به دستم هروقت شوک عصبی بهم وارد میشه بدتر میشه

چه بیماری جدید تر

نگران نباش عزیزم منظورم پارکینسونه که معمولن تو افراد مسنه ولی با توجه به حرفاتون منشاش عصابتونه بای ...

نه اشتباه نشه من بیماری عذاب ندارم فقط خیلی استرس دارم همش بخاطر چیزای بیخود ولی نمیتونم خیلی فکر میکنم و ذهنم درگیره

نه اشتباه نشه من بیماری عذاب ندارم فقط خیلی استرس دارم همش بخاطر چیزای بیخود ولی نمیتونم خیلی فکر می ...

خب عزیزم استرسم باعث لرزش دست میشه باید کنترلش کنی منم خیلی جدیدا دارم باعث شده خیلی مشکلات برام پیش بیاد🥺