2777
2789
عنوان

عاشق شوهرمم🥰🦋

275 بازدید | 18 پست

خیلی دوستش دارم با همه کم و زیاد و سختیا و ماجراهایی که داشتیم همیشه رفتاراش مهربون و مردونس 🥹

کسایی که ازدواج نکردین غصه نخورین ادم خوب تو هر سنی بیاد کتری میکنه که روزای سخت گذشته فراموشتون بشه

کسایی که ازدواج کردن هم شوهراتون درک کنین غر نزنین واقعا تو این دنیای بی در و پیکر پسری که ترجیح میده خانواده تشکیل بده به جای دختربازی و رفیق بازی خیلی اصالت داره قدر همو بدونین زندگی سخت نکنین 😘❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم بد دور باشه ازتون

الهی همیشه کنار هم شاد باشید

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

همسر منم خوبه تو همه ی موارد اما خیلی عزت نفسمو میگیره خیلی خورد و کوچیکم میکنه از چشمم افتاده

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

اوهوم

من که خودم ازدواج کردم

اما به نظرم از روزی که ازدواج کردم یهو بزرگ شدم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

خوشبختی و ارامشی ک داری رو مدیون درک و شعور و تربیت خانوادگی هست که داری چیزی که خیلی کم شده توجامعه

پایدار باشین

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

همسر منم خوبه تو همه ی موارد اما خیلی عزت نفسمو میگیره خیلی خورد و کوچیکم میکنه از چشمم افتاده

خودت خودتو واسه دل حودت تحویل بگیر

نه به خاطر اونا

فقط به خاطر دل خودت عاشق خودت باش❤️❤️به خدا اثر میکنن

خودت خودتو واسه دل حودت تحویل بگیرنه به خاطر اونافقط به خاطر دل خودت عاشق خودت باش❤️❤️به خدا اثر میک ...

دقیقا از وقتی این کارو میکنم بیشتر سعی داره کوچیکم کنه

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔