2777
2789
عنوان

مادر شوهر رو مخ

333 بازدید | 33 پست

دیگه واقعا با دلسوزیو نیا خیرش اعصابمو بهم ریخته هفته یک دوسه شب شوهرم خونه نیست اون همش میاد پیش من بخوابه در صورتی که پنج ساله خورده ی وقتی شوهرم کارش به چی دیگه هم بود باز شیت تنها بودم امسال نمیدونم این چه مرضشه من راحت نیستم باهاش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اذیت میکنه دخالت میکنه یا نه فقط معذبید

معذبم و از اینکه راحتیمو بهم میزنه اعصابم بهم میریزه نمیدونم داستانش چیه امسال اینطوری شده مثلا من یه مدته مریضم دیروز غروبش به چند دیقه رفتم خونشون گفت بشین گفتم نه هم مریضم نمیخوام مزاحم شما شدم هم شوهرمم تو راهه فهمیده بود شوهرم هنوز نرسیده ساعت دوازده شب باز پاشده بود خودش هیچی بچه جاریمم با خودش اورده بود

وقتایی که شوهرت میره سرکار توام سر راه ببره بزاره خونه مامانت تا یمدت اینکارو کنین از سرش بیوفتهدلسو ...

ای کاش خونه مامانم اینجا بود متاسفانه هیچکس نیست والا بخدا دیوونه شدم هر شب هر شب نیاز دارم تنها باشم وقتی شوهرم خونه نیس مریضم باید تا نصف شب بشینم هم صحبتی اونو کنم

ای کاش خونه مامانم اینجا بود متاسفانه هیچکس نیست والا بخدا دیوونه شدم هر شب هر شب نیاز دارم تنها باش ...

شوهرت نمیتونه یجوری به مادرش بفهمونه؟

مثلا غیر مستقیم دلخوریم پیش نیاد

حداقل خودت برو خونشون که شام و ناهار درست نکنی خسته نشی یه مزیت داشته باشه🤣🤣🤣🤣

ن واسه شامو نهار که نمیاد چرا دروغ بگم ولی کلا دوست ندارم بیاد راحت نیستم ساعت هشت شب میاد میخوابه تا یازده صبح جدا از اینکه واقعا مریضم این مدت شاید به برنامه یک داشته باشم

ای کاش خونه مامانم اینجا بود متاسفانه هیچکس نیست والا بخدا دیوونه شدم هر شب هر شب نیاز دارم تنها باش ...

شاید کسی چیزی گفته نگرانت شده

شاید هم صحبتی شمارودوست داره

یهبار دوستانه بپرس جریان چیه، من قبلا هم تنها بودم اما شما نمیومدی