2777
2789
عنوان

جراح بینی کرج

66878 بازدید | 45 پست

سلام دوستان یه مدته خیلی درگیرم نمیدونم پیش کی برم که پشیمون نشم اخه من بینیم خیلی مشکل نداره فقط یه کم قوز داره میترسم عمل کنم زشت شم یا بینی جدیدم به چهرم نیاد سه تا دکتر تو کرج شنیدم میگن خوبه

فرشته عبدالمطلبی

کامران اکرمی 

دکتر مفرد

تو اینترنت تحقیق کردم راجبشون راجب سه تاشونم هم خوب گفتن هم بد نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم

اصلا یکی بهم میگفت تهران برم بهتره یعنی واقعا دکترای تهران بهتر از کرجن 

کرج دو تومن ارزون تره خب

تو تهرانم دکتر حامد عباسی نمونه هاش و دیدم خوبه تهران ۷ تومن کرج ۵ تومن

توروخدا بیاید بگید از این ۴ تا دکتر چه اطلاعاتی دارین کسی بوده با اینا عمل کرده باشه راضی بودین بدی و خوبیشون و بگید من طبیعی میخوام فانتزی و عروسکی دوست ندارم یا اگه دکتر عالی و بینقصی میشناسید بگید اصلا بیاید بکید با کی عمل کردین

عزیزم عمل بینی نصف به دکترت بستگی داره نصف به شانست چون اگه دیده باشی بعضیا با وجود اینکه بینیشون مشکل خاصی نداره زشت میشن بعضیا قشنگ 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

اگه واااقعا تصمیم داری به این کار نباید هی دو دل باشی باید دلتو راضی کنی که خدایی نکرده اگه بدم شد باهاش کنار بیای

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما توروخدا بیاید بگید کدوم این دکترا رو میشناسین

وای عزیزم خیلی استرس داری منم قبل اینکه عمل کنم همیحوری بودم ولی خیلی تحقیق کردم منم ندیدم تو نت کسی در مورد دکتر عبدالمطلبی بد بگه بازم تحقیق کردم رفتم مطب ایشون دیدم کسی نیست که بیاد و ناراضی باشه بعد یه ماه تحقیق کردن عمل کردم الان شش ماه میگذره واقعا از عملم و دکتر عبدالمطلبی راضیم به نظرم استرس نداشته باش برو مطب ایشون بشین متوجه حرفم میشی عزیزم ولی الان جدیدا مطبشون عوض کردن حولستو جمع کن اشتباهی نری و پیش یکی دیگه عمل بشی بعدش بیای بگی ناراضیم دقت کن عزیزم . 

وای عزیزم خیلی استرس داری منم قبل اینکه عمل کنم همیحوری بودم ولی خیلی تحقیق کردم منم ندیدم تو نت کسی ...

منم برای جراحی بینی رفتم پیش دکتر عبدالمطلبی خیلی کارهاشو دوس دارم عزیزم با نظر این خانوم موافقم اگر استرس داری اینستا داره برو نمونه کارهاشو ببینی خیالت راحت میشه نگران نباش 

من کار دکتر عباس نوروزی رو خیلی قبول دارم . کارش عالیه . دوستم رفت پیشش عمل کرد . من بهش می کفتم دکترای تهران بهتره بیا اینجا عمل کن ولی چون کاراشو دیده بود رفت همونجا . واقعا بینیش عالی شده . اصلا باورم نمی شد.

من کار دکتر عباس نوروزی رو خیلی قبول دارم . کارش عالیه . دوستم رفت پیشش عمل کرد . من بهش می کفتم دکت ...

واقعا منم تعریف دکتر نوروزی رو زیاد شنیدم . ولی می ترسم برم عمل کنم. شما اصلا بعدش مشکلی نداشتی ؟ اینجوری که گفتی مشتاق شدم برم پیشش . 

منم برای جراحی بینی رفتم پیش دکتر عبدالمطلبی خیلی کارهاشو دوس دارم عزیزم با نظر این خانوم موافقم اگر ...

نمونه کاراش که خیلی خوبه منم می خوام برم پیشش چون تو اینترنت هم گشتم همه ازش تعریف می کردن