2777
2789
عنوان

جراح بینی کرج

| مشاهده متن کامل بحث + 66900 بازدید | 45 پست

من تا الان مطب زرگری و عبدلمطلبی رفتم

مطب زرگری ناراضی خیلی زیاد بود ولی چون نرخ عملش کناره در بود از مریض و رفتارشان جالب نبود 

عبدلمطلبی ولی من هرچی رو دیدم راضی بود خودشم دکتر خوب و کاربردی بود  اگه راجب نوروزی اطلاعات دارین بگین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر مفرد خوبه اکرمی که افتضاحه عبدالمطلبی بدک نیست اما برخوردش با مریضا وحشتناکه به خصوص اونا که بعد از عمل ناراضین 

من واسه خودم رفتم مطب زرگری هم خوش برخورد بود خم کاراش خوب بود الانم یک ساله عمل کردم راضیم پسرعمومم بردم 

من مطب همه رفتم اما زرگری رو به همه ترجیح میدم 

آدرس اینستاگرامش _dr.zargari

من تعجب می‌کنم میگین عبد المطلبی خوبه دختر عمم پیشش عمل کرد و ناراضی بود با اینکه گند زده اما زیر بار عمل مجدد نمیره . انقدر دکتر دولتی هست که حتی واسه چسب زدن بعد از عمل هم از مریضا پول میگیره کارش متوسطه گاهی خوبه گاهی خراب میکنه اما رفتار و برخوردش با مریض افتضاحه به خصوص بعد از عمل

دوستم و دختر عموم پیش دکتر عباس نوروزی که مطبش کرجه عمل کردن. منم کلی دکتر تو تهران مشاوره رفتم و می خوام برم پیش ایشون برای جراحی بینی. چون خیلی خوب عمل می کنه دخت رعموم چهره اش خیلی باز شد و خوشگلتر شد 

من خودم پیش فرشته عبدالمطلبی عمل کردم واقعا کارش خوبه چرا میگین بده؟ من مشکل تنفسیمم خوب شد حتی. اتفاقا عکسمو تو سایتشم گذاشته میتونین اونجا نمونه کاراشو ببینیدhttp://dr-abdolmotalebi.ir/تصاویر-جراحی-بینی/

داداشم پیش دکتر زرگری برای جراحی بینی اش رفت. منم باهاش می رفتن مطب دکترش. خیلی کار جراحی بینی اش خوبه و خیلی مطبش شلوغ بود. ما اول از روی سایت پیداشون کردیم و بعدش کاراشونو توو اینستاگرام دیدیم بسیار دکتر ماهر و با سوادی هستن. 

همه ی دوستام پیش دکتر زرگری بینی اشونو عمل کردن من می خواستم پیش به دکتر تو تهران عمل کنم ولی وقتی اینا رو دیدم که اینقدر راضی هستن پیششون. منم تصمیم گرفتم پیش دکتر زرگری عمل کنم . به خوونمونم نزدیک تره راحتت می تونم برم و بیام . من فقط انحراف بینی دارم و بینی ام استخوونیه به هر دکتری عکس بینی ام رو توی دایرکت می فرستم میگن راحتته و خیلی خوب میشه بینی ات. 

من کار دکتر عباس نوروزی رو خیلی قبول دارم . کارش عالیه . دوستم رفت پیشش عمل کرد . من بهش می کفتم دکت ...

چه جالب منم می شناسم این دکتر . دکتر نوروزی تو کرج خیلی معروفه . یکی از آشناهای منم رفت پیشش عمل کرد و راضیه . 

من فکر میکنم دکتر شیرنگی بینی های گوشتی که خیلی عمل سخت تریه و کار هر کسی نیست، رو خیلی خوب بتونه انجام بده ، چون قبلن یکی دوستانم تجربه عمل بینی گوشتی رو پیش ایشون داشتن و واقعا کارشون عالی بوده . 

من تو کرج تعریف دکتر سعید شیرنگی رو خیلی شنیدم دو سه تا از دوستای دانشگاهیم که خونشون تو کرجه رفتن پیششون جراحی کردن. فکر کنم یکیشونم قبلا پیش یه دکتر دیگه جراحی کرده بود و بینی اش خیلی بد شده بود    رفت پیش دکتر شیرنگی دماغشو عروسک کرد .. والا آدم هوس می کنه بره عمل کنه خیلی دام میخواد تا عید منم جراحی کنم ولی چون کرجه مسیرم دوره کاش میشد  یه روز بیاد تهران مطب بزنه.. البته من تصمیم های یهویی زیاد میگیرم    انشالله تا عید میرم پیش دکتر شیرنگی جراحی میکنم  

من تو کرج تعریف دکتر سعید شیرنگی رو خیلی شنیدم دو سه تا از دوستای دانشگاهیم که خونشون تو کرجه رفتن پ ...

من پیش سعید شیرنگی بینی ام رو عمل کردم و خیلی راضیم کارش خیلی خوبه با این که جوان هستن ولی فوق پلاستیک داره توی کارشم خیلی خبرس. هزینه هاشم خیلی خوب بود از من گرفت. منصفه . به بیماراش توجه می کنه و حرفا و نظراشونو واسه جراحی می پرسه 

من می خوام برای لیفت ابرو هم برم پیشش خیلی خوب عمل می کنه