_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 عنوان چشم خوردن 149 بازدید | 12 پست چقدر به چشم خوردن اعتقاد دارید؟؟؟مثلا چیکار میکنید که از چشم بد دور باشید؟؟؟ ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️ 1397/02/27 | 02:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کپل عضویت: 1396/06/18 تعداد پست: 1066 اسفند دود میکنیم بله واقعا هست ،منتها علم امروزی بهش میگه انرژی منفی God I believe you
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 اسفند دود میکنیم بله واقعا هست ،منتها علم امروزی بهش میگه انرژی منفی هر روز؟؟ ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
کپل عضویت: 1396/06/18 تعداد پست: 1066 هر روز؟؟ نه هرروز چه خبره 😂😂 مردم بیکار نیستن هی انرژی منفی بفرستن 😂😂 دوسه ماهی یه بارآیة الکرسی هم میخونم یه وقتایی God I believe you
طاووسک عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 1138 بعضیا تخم مرغ میشکنن واسه کسی که چشم خورده 😂😂😂 خدایا پشت وپناهم باش
بانو_ارديبهشتى عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 4366 وقاى از كسى تعريف ميكنيد بگيد ماشالله تا چشمش نزنيدانگشتر فيروزه در دست راست كردنچند وقتى يه بار اسفند دود كردنايه الكرسى و وان يكاد خوندناينا جلوى چشم زخم رو ميگيره من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...
سپیدددددد عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 9646 سعی میکنم خوشیامو جار نزنم درآمد شوهرمو به هیییچکس نمیگم اسپند و قربونی گوسفند و... قضاوت نکنیم!
موفلفلی عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 4214 صدقه ، خوندن معوذتین و آیه الکرسی، حرز یا قرآن به همراه داشتن، خوندن آیه وان یکاد ، خوندن ماشاالله ولا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم، البته میگن اسفندم برای چشم زخم خوبه شوهرم همش میگه دود کن، ولی من دود نمیکنم
بانو_ارديبهشتى عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 4366 بعضیا تخم مرغ میشکنن واسه کسی که چشم خورده 😂😂😂 الان مسخره شون كردى يا اطلاع دادى مثلا؟ 😂 من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...
طاووسک عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 1138 الان مسخره شون كردى يا اطلاع دادى مثلا؟ 😂 مسخرشون که نکردم چون کسی که خیلی بهش اعتقاد داره شوهرخودمه متاسفانه ولی خندم میگیره از کارشون خدایا پشت وپناهم باش
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 وقاى از كسى تعريف ميكنيد بگيد ماشالله تا چشمش نزنيد انگشتر فيروزه در دست راست كردن چند وقتى يه بار ... انگشتر فیروزه ثابت شدس؟؟یا یه چیزیه که خودتون بهش اعتقاد دارید؟؟ ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
مامان_ریماا عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 3457 صبح و غروب اذکار بخونیمآیة الکرسی و سه تا قل :ناس فلق توحیدبسم الله الذي لایضر مع اسمه شیء في الأرض و لا في السماء و هو السمیع العلیم🌸🌸🌸🌸🌸ربي اسألك خیر مافي هذا الیوم و خیر ما بعده و اعوذ بك من شر ما في هذا الیوم و شر مابعده 💛یه صلوات بفرس خونه پربرکت بخریم🏠🏠🏡
بانو_ارديبهشتى عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 4366 انگشتر فیروزه ثابت شدس؟؟یا یه چیزیه که خودتون بهش اعتقاد دارید؟؟ بله تو حديثى از پيامبر خوندماز نظر علمى هم اثبات شده من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...