2777
2789
عنوان

دختراااا

88 بازدید | 12 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر

دوستم یه موضوعی رو گفتن که من اینجا مطرح کنم و از شما راهنمایی براشون بگیرم

دوستم میخواد ازدواج کنه و دو تا مورد داره

مورد اول : سه ساله با یه پسریه که پسر موجهی هست و خانواده خوبی داره و پسره دوستمو خیلی دوست داره

مورد دوم : ۷ ماهه با یه خواستگاری آشنا شده این پسره هم پسره موجه و خوبیه و میگه که همش میگه دوست دارم و اینا

از لحاظ ظاهری و قدی یکم مورد دوم بهتره و از لحاظ مالی تقریبا مثل همدیگه ان حالا شاید مورد دوم یکم بالاتر

اما خانواده مورد اول خیلی دختره رو دوست دارن ولی مادر مورد دوم به پسرش گفته تو فعلا زن نگیره و زیاد از دختره خوشش نمیاد

دوستان توی تاپیک قبل این مورد جا مونده که بگم

اینو در نظر بگیرین که دوستم همزمان با این دو نفر نبوده چند ماه پیش با مورد اولی کات میکنن با همدیگه و بعد از مدتی با مورد دوم آشنا میشه و حالا مورد اول برگشته ازش خواستگاری کرده

دوستم میگه مورد اول همه چیش خوبه فقط یکم قدش رو خوشم نمیاد و گاهی باعث شک میش

حالا بنظر شما چیکار کنه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دومی که کلا نه

بخاطر مادرش

اولی رو نمیدونم

اینجا همه فکر میکنن هرچه خودشون میگن درسته و اشتباهی به تفکراتشون وارد نیست هرکی هم مخالفه انسان نیست ، با عرض تاسف باید بگم اگر جزو همین دسته اید شماهم یک دیکتاتور درون دارید . هیچکس به اندازه ی کسی که معتقد است حقیقت مطلق در دستان اوست، خطرناک نیست؛ چنین کسی حاضر است برای آن حقیقت، خون بریزد.[عصیان فرشتگان؛آناتول فرانس]

منم نظرم با اولی

دومی اینکه به پسرش گفته زن نگیر مشکوکه

مثلا ما به داداشم میگیم زن نگیر، چون دختر مردم رو بدبخت میکنی 😂😐

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن، ان شالله که اون روز همین نزدیکیاست🌱