2777
2789
عنوان

چقدررر خوبه🥲

139 بازدید | 15 پست

از حموم بیای خودت تمیز

لباس تمیز

اتاقت تمیز

رو تختیت عوض کنی

عود روش کنی

کتاب بخونی

یا گوشی دست باشههه🥲😂

منتظر باشی شوهرت از باشگاه که اومد با غذا خوشمزه بیاد🥲😋

کاربری دست دو نفر

چرا بعدش نمیری اینترنت؟ کتاب میخونی بعد حموم؟

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خط اخر رو کات کنی موافقم

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

فرقی نداره کار مورد علاقت انجام میدی

خونه ام خیلی کثیفه نصفشو جارو کشیدم نصفش مونده. یه چیز بگو بلند شم تمومش کنم شب شد دیگه. بخاطر استرس مملکت نمیتونم از گوشی جدا شم.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
خونه ام خیلی کثیفه نصفشو جارو کشیدم نصفش مونده. یه چیز بگو بلند شم تمومش کنم شب شد دیگه. بخاطر استرس ...

بنظرم بلند شو اهنگ بزار

تا ۵ بشمار

یک دفعه گوشی بزار شروع کن به کار کردن

سعی کن عشق بدی به اون کار همزمان که با اهنگ میرقصی کارم انجام بده خیلی کیف میده 🥲

میدونممم منم حالمگرفته است ولی سعی میکنم از این موضوع یکم فاصله بگیرم

ولی بازم بعضی اوقات گریه میکنم

کاربری دست دو نفر
بنظرم بلند شو اهنگ بزار تا ۵ بشمار یک دفعه گوشی بزار شروع کن به کار کردنسعی کن عشق بدی به اون کار هم ...

افرین حتما اهنگ میذارم اره اهنگ خیلی تاثیر داره. خدا کمکمون کنه دیشب اصلا درست نخوابیدم.من رفتم خودمو با اهنگ جوگیر کنم. فعلا.

حتما برو بیا ببینم چیکار کردی😃

دمت گرم😘😘

تموم شد

اصلا اصلا نمیتونستم پاشم

خونه هم خیلی کثیف و به هم ریخته

راحت شدم. یه شام فوری هم گذاشتم حالا میرم سراغ کارهای مربوط به شخص خودم

قربونت برو دوش بگیر خستگی خودتم در برع

اره دقیقا

ممنون عزیزم