2777
2789
عنوان

افزایش وزن

153 بازدید | 12 پست

کسی اینجا هست که لاغر باشه و با باشگاه یا هر چیزی حجم گرفته باشه؟ چیکار کنم وزنم بره بالا هر کاری کردین یا هر چیزی که شنیدین بگین شاید کمکی بشه

پاهام خیلی لاغره و همینطور بازوهام مچ دستم عین برا بچه هاست واقعن خسته شدم اینقدر همه گیر میدن خودمم راضی نیستم از بدنم

خوششششش بحالت لاغری دختر به این در به ا ن در میزنم قرصی .رژیمی .چیزی پیدا کمم خودمو لاغر کنم نمیتونننننم😭😭الان شما میخواین چاق بشین

بیا عوض کنیم

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱سالو نیم پیش ۳۸ کیلو بودم الان ۴۷ اینا فقط غذا خوردم و خابم تنظیمه،این پودر و قرصا فقط کبدو داغو ...

وای جدن؟ من یادمه از ۱۶ سالگیم رو ۳۸ هستم الانم ۲۱ سالمه دانشجو شدم و بازم روی ۳۸ قدمم ۱۵۶ توروخدا بگو چیکارا کردی؟ باشگاهم رفتی؟دلم میخواد برسم به ۴۸🥲🥲

وای جدن؟ من یادمه از ۱۶ سالگیم رو ۳۸ هستم الانم ۲۱ سالمه دانشجو شدم و بازم روی ۳۸ قدمم ۱۵۶ توروخدا ب ...

منم ۱۵۶

ببین من قرص چاقی اینا خیلی میخوردم کبدم چرب شده بود صورتمم پر از جوش،دیگه سعی کردم طبیعی وزنم بیاد بالا

خابموتنظیم کردم ، غذارو سر وقت میخورم،باشگاه نرفتم هنو ولی باید برم شکم دراوردم😭😂

سعی کن بدون قرص بیای بالا ، فقط تغذیتو اوکی کنی خابتو اوکی کنی بسه.

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

قربونت برم واقعن خسته شدم از حرفای بقیه از اینکه هیچ لباسی اندازم نیست🥲

بقیه رو ول کن تورو خدا بدنت سبکه

چیه مثل من بشی دیگه خستم تن تن نمیتونم بلند بشم

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

منم ۱۵۶ببین من قرص چاقی اینا خیلی میخوردم کبدم چرب شده بود صورتمم پر از جوش،دیگه سعی کردم طبیعی وزنم ...

نه آجی من خودمم از قرص اینا هم میترسم واسه عوراضش هم کلن بهش فکر نمیکنم فقط یه مدت سیپروهپتادین واسه اشتها میخوردم که اونم اینقددد گیج خواب میشدم اصلن وقتایی که بیدار بودمم بیهوش بودم انگار

بیشتر به باشگاه فکرمیکنم ولی همین لعنتی هم هم شهریش گرون شده هم لباس و ساکو فلان میخواد که همینا روی هم یه میل میشه منم که منبع درآمد ندارم باید از بابام بگیرم🥲