گل_پیچک_ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 1509 عنوان خانما بیاید 141 بازدید | 5 پست چه برنامه هایی مثل دیجی کالا یا ترب یا باسلام هستن میشه معرفی کنید یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂 امروز | 17:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_پیچک_ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 1509 اسنپ شاپ همه چی توش پیدا میشه؟ یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂
_ماهلیین_ عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 833 همه چی توش پیدا میشه؟ اره همه چی..من همیشه از اونجا خرید میکنم ﮼ به سودای تو مشغولم ز غوغای جهان فارغ.
گل_پیچک_ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 1509 اره همه چی..من همیشه از اونجا خرید میکنم مثل دیجی کالا عه؟ یکجامیفرسته یا باید هرکدوم جدا جدا بخریم؟ یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂
_ماهلیین_ عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 833 مثل دیجی کالا عه؟ یکجامیفرسته یا باید هرکدوم جدا جدا بخریم؟ بنظر من از دیجی کالا بهتره سیف ترهچون برند های معروف و سایت های معتبر اونجان و راحت میتونی خرید کنی بدون اینکه نگران باشی خوبه بده چون از قبل شناخت داریهر فروشگاه اختصاصی میفرسته ﮼ به سودای تو مشغولم ز غوغای جهان فارغ.