2777
2789
عنوان

عصبی ام ازخدا

258 بازدید | 37 پست

پدر بد مادر بد بی پولی مریضی عصاب برا اونا مریضی جسم بیمار برامن داداش اوتیسم بهم دادسیاه بخت تر من وجود نداره بسکی بغلش کردم دستام درد داره ب مادرخرم گفتم سقط کن گوش نداد کونشو هوا میکنه نمازمیخونه ب فکر سختی ما نیست بش میگم ببرش بهزیستی گوش نمیده میگه نه.بخدا ادیتم ب قران اذیتم ب مولا اذیتم😔😔😔😔😭😭😭😑😑😑خدا عمر منو سر بیاره الان سرمنو زد ب کابینت دلم حال رفت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا شفات بده

بخاطر مریضی داداشت اینطور میکنی...فکر میکنی فقط تو مشکل داری فقط تو خانوداه فقیر و مریض داری

هیچکی تو این دنیا مثل تو نیست؟!!!

انقد آدم بدبخت و مشکلات دار هست که تو اصلا در مقایسه با اونا شاهی

ان شاءالله به این غروب جمعه خدا نجاتتون بده

شرایط سختیه ولی خوب اونم بچشه دلش نمیاد بفرستدش خدا خودش هرجور که صلاح میدونه هرچه زودتر نجاتتون بده از همه ی گرفتاریها

لطفا یبار دیگه باتفکر عمیق اینارو برید مطالعه کنید ویژگیهای یزید ،معاویه و بزغاله ها ، قضیه ی ابوموسی اشعری و تغییر سرنوشت جنگ و سرنوشت عده ی زیادی از مردم ...بنطرتون این داستانها آشنا نیست !یه عده ای وایسادن کنار کسایی که قرآنو مساجد آدمها..رو سوزوندن؛ وایسادن کنار متهمان اصلی اپستین و کودک کشی وجالبه دم از امام حسین و قیامش میزنن

زخم زبون نزن بیشعور خودش الان حالش بده نمیتونی دلداری بدی زر زر نکن

اولاً شعور از کلماتی که شما به زبون میاری مشخصه

دوماًخب داره میگه بزاریم بهزیستی

هیچچچچ کجای ایران ،هیچ کجای دنیا کسی مشکل نداره؟؟؟

خودم انقد آدم بدبخت دیدم ک قابل گفتن نیست

منظورم این بود که فقط شما فقیر نیستی هر کسی مشکل داره