2777
2789
عنوان

دیشب ساعت

128 بازدید | 10 پست

۱ خوابید۶ صبح بیداره تا الان بچم دوسال ونیمشه اصلا موندم خواب نداره غذا هم بزور میخوره با بازی بازی فقط تحرک داره یکجا بند نمیشه الان موندم چرا نمیخابه واقعا خسته شدم کم اوردم

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

اخییی پسره یا دختره 🥲

دختر الانم میره میاد یدونه میزنه تو سرم میره

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم اینجور بودم..،، 4تا همسن... یدونه برادر.. موندم انرژیشون چیه.. به مننم بدن کمی😂😂😶

اخه مگه میشه نخابه برای خوابیدن مقاومت میکنه

منم اینجور بودم..،، 4تا همسن... یدونه برادر.. موندم انرژیشون چیه.. به مننم بدن کمی😂😂😶

الانم میره میاد یدونه میزنه تو سرم میره

الانم میره میاد یدونه میزنه تو سرم میره

الهی.. عزیزم.. تنهان.. باید. چند نفر باشن.. باهم بازی کنن تا خسته شه. .

خداحفظش کنه برات.. تا هفت سالگی تقریبا اینن....

بعدش خوب میشه.. الان بیشتر کنجکاون.. تنهام. ک هستن

..... بـه🏡برمیگردیم 💓🍻

الهی.. عزیزم.. تنهان.. باید. چند نفر باشن.. باهم بازی کنن تا خسته شه. . خداحفظش کنه برات.. تا هفت سا ...

ممنونم ان شاءالله

اره حوصلش سرمیره اما چکار میشه کرد

ممنونم ان شاءاللهاره حوصلش سرمیره اما چکار میشه کرد

همین دیگه.. انرژیش کامل تخلیه نمیشه....... واسه اونه..

باهاش بازی کن خودت .. قایم موشک.... ببرش جایی. ک بچه باشه..

..... بـه🏡برمیگردیم 💓🍻

الهی.. عزیزم.. تنهان.. باید. چند نفر باشن.. باهم بازی کنن تا خسته شه. . خداحفظش کنه برات.. تا هفت سا ...

دارم دیوونه میشم از سردرد کاش بمیرم راحت بشم با دمپایی دستشویی میاد تو خونه هنوز از پوشک نگرفتم اما پوشکشو که عوض میکنم میبرم میشورمش با دمپایی میاد داخل هرچی میگم نیا کثیفه بدتر میکنه بخدا کم اوردم باباشم همش سرکاره خوشبحالش حداقل از باباش حرف شنوی داره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز