بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
@الینا2536874 جوون... رد میشی از در خونمون.... میگزری چه آسون 😍🌹🌹بفذما دم. در بده🍷🍰🌺
ووایی سلام خاله فکر کردم تاپیک رو قفل کردی😍😂✨
مرسی خاله حالت چطوره؟ 🌹🙃
نمیدونم چرا دیگه اون حسی که قبلا داشتم رو ندارم... انگار نیمی از زندگیم گرفته شده... بی احساس شدم... و این شروعه حقیقته... میگذرم از آنچه که میآید وخداحافظی میکنم از آنچه که میرود...
ن بابا.. من عادت ندارم جایی و قفل کنم... فدات.. عزیزم.. 😍بدک نیستم فقط پوکیدم از خستگی 😭😭
خدا نکنه خاله جون🌹✨
وایی خاله من از بی حوصلگی نمیدونم چیکار کنم...
شما برو استراحت کن تا خستگیت در بره🌹✨
نمیدونم چرا دیگه اون حسی که قبلا داشتم رو ندارم... انگار نیمی از زندگیم گرفته شده... بی احساس شدم... و این شروعه حقیقته... میگذرم از آنچه که میآید وخداحافظی میکنم از آنچه که میرود...
خسته اونجوری که نه.. خسته روحی ام..حوصلم خستس.. ن جسمی ✨عزیزم بیا نا نرفتم یکم شعر بخونیم....
هعی خاله بی حوصله ام💔😔