2777
2789
عنوان

نامزد سابقم🙃

236 بازدید | 23 پست

ما پارسال چند وقت قبل عقدمون تموم کردیم خیلی دوسش داشتم ولی اون اخرا بهم گفت دوسم نداره با اخلاقام نمیسازه امروز داشتم تو تلگرام میچرخیدم رفتم پروفایلشو چک کردم دیدم عکس خودشه با یه دختره جلوی برج میلاد خیلی دلم گرفت دختره خیلی خوشگل بود یلحظه گفتم شاید من زشت بودم شاید من واقعا بد بودم نمیدونم...یه حس خیلی بدی اومد سراقم هر چند منم از نظر اطرافیانم قیافم بد نیست هیکلمم که چند ساله ورزش میکنم اوکیه ولی اخلاقام همه ازم فرارین سریع عصبی میشم اگه آرامبخش نخورم خیلی داد و بی داد راه میندازم برا همین موضوع فک میکنم همرو از دست دادم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش فکر نکن

اصلا نباید بری پروفایل و ایناشو چک کنی

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

اخلاق از قیافه و هیکل مهمتره

زندگی در کنار عشق، خوشبختی، خنده، لذت، آزادی، دیدن و تجربه کردن... سختی و شکست هم داره.امیدوارم این سختیها باعث نشه که منو بخاطر اینکه انتخاب کردم به این دنیا بیای و مادرت بشم، سرزنش کنی چون زندگی برای همه تلفیق خنده و گریهست و گزینه حذفی نداره

پاک شمارشو نبین عکسارو تو هیچی کم نداری اون آدم در حد لیاقت تو نبود عزیزم باور کن اینا دلداری نیست حقیقته تو خیلی خوبی خانومی به خودت برس مطمئن یه آدم خیلی خوب میاد تو زندگیت که ارزش واقعي خودتو بهت نشون میده

😐😐خا که چی مثلا

اخلاق از همه چی مهمتره

برخلاف تصور بقیه، زیبایی چهره اونقدرا هم مهم نیس برای آقایون

حتما دیدین دخترایی ک چهره قشنگی ندارن اما شوهرشون بشدت عاشقشونه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

بعدشم اینکه آشغالی که میذارن دم در رو که نمیرن چک کنن

سرانجام بازگو کیستی، ای قدرتی که به خدمتش کمر بسته ام، قدرتی که همواره خواهان شر است، اما همیشه خیر عمل میکند! -گوته