2777
2789
عنوان

سیدنی سویینی

159 بازدید | 22 پست

چرا انقدر مشهور شده در حالی که بازیش معمولیه

شاید بگین فرم بدنش ولی تو هالیوود بازیگرایی مثل سلما هایک و اسکارلت جوهانسونم بودن که همین بدنو داشتن ولی هیچوقت هیچکی رو بدنشون تمرکز نکرد

چقدر بدم میاد وقتی میبینم یکی سیدنی رو فقط به خاطر بدنش میشناسه اونم تو ۲۰۲۶ که توقع میرفت افکار ادما مدرن تر بشه نه پوسیده تر🤦♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا هم چهره شیکی ندارههم اینهم آنا دآرماس،هم جورجینا اصلا شیک و شهری نیست چهره شونپ.ن: شهری اصطلاحه ...

من اصن به چهره اش کاری ندارم دست خودش نبوده بدنشم همینطور حرفم با ادماییه که تو این عصر یه نفرو به خاطر بدنش معروف میکنن🤦♀️

خوب کارش همینه دیگه بیشتر به خاطر فیلمای صحنه دار و اینا میشناسنش

واقعا چهره و بدنشم خیلی خوشگله

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

من اصن به چهره اش کاری ندارم دست خودش نبوده بدنشم همینطور حرفم با ادماییه که تو این عصر یه نفرو به خ ...

متوجه منظورتون هستم

گفتم یعنی از اون نظر هم مالی نیستن آخه

مثلا شما آدری هپبورن یا مورلین مونرو رو نگاه کن بی هیچ عمل زیبایی و اون همه قدیمی

چه چهره های شیک و زیبایی داشتن

هالیوود اینطوریه که از یه نفر که ظاهر جذابی داره استفاده میکنه قرار نیست زیبا باشه جذاب باشه و یه ایده آل داره. «زنانه، شکننده، جذاب برای نگاه مردا»

و فقط هم از این سایدش دارن استفاده میکنن کلی بازیگر و خواننده این مدلی وجود داره وقتی دورانش تموم بشه میرن سراغ یکی دیگه چون فقط فروش مهمه

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم