2777
2789
عنوان

بچه های تیک تاک

790 بازدید | 9 پست

این کسایی که تو تیک تاکن انگار تو یه کشور دیگه زندگی میکنه چجوری انقدر آزادی دارن نمیفهمم مگه میشه اونم با پدر و مادر و فرهنگ ایرانی

نه اینکه بد باشه ها ولی تعجب میکنم که چجوری انقدر اوپن مایندنو راحت

مثلا طرف دوست پسر داره خانوادش میدونن میاره خونه باباهه با دوست پسرشم ویدیو میگیره یا لباس خیلی تنگ و کوتاه و باز میپوشه میرقصه یه اکیپ مختلط پسر دختر با هم میرن میان ویدیو میگیرن چجوریاس اینا فک فامیل پشتشون حرف نمیزنه😐😂

یا مثلا دختر دبیرستانی یه هفته با دوستاشو دوست پسرش میره مسافرت

بازم میگم اشکالی نداره ولی تعجب میکنم

طرف ما فک و فامیل چنان نظر میدنو دخالت میکنن که همش باید جواب بدی وگرنه خفه میشی

من ک پیر شدم از دست خانواده و محدودیتاش و افکار پوسیدش

صب میشه این شب باز میشه این در صبر داشته باش .. ب امید ازادی و خوشبختی مردم کشورم ! مخبرای عزیز انقد منو گزارش نزنید با کاربری دیگه میام

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بخدا من اینا رو تو سریالای آمریکایی میبینم حسرت میخورم تو ایران اینا زندگیش میکنن

دقیقااا

صب میشه این شب باز میشه این در صبر داشته باش .. ب امید ازادی و خوشبختی مردم کشورم ! مخبرای عزیز انقد منو گزارش نزنید با کاربری دیگه میام

البته اینجا ی سری ادم ک افکار بسته ای دارن فک میکنن اینا ادمای درستی نیستن

دیگه بی بند و بار هستن که حتی فیلم اتاق خوابشون با لباس باز رو تو مجازی می زارند

مثلا طرف با نیم تنه و شلوارک با دوسپسرش تو خونه نشستن حالام نمیدونم خونه کی دارن ایکس باکس بازی میکنن

نمیدونم من خیلی عقبم یا اونا خیلی جلو

البته اینجا ی سری ادم ک افکار بسته ای دارن فک میکنن اینا ادمای درستی نیستن

نه ربطی به درست بودن نبودن نداره دیگه خیلی وقته این چیزا ملاک نیست فقط نمیدونم چجوری انقدر آزادن

مثلا طرف با نیم تنه و شلوارک با دوسپسرش تو خونه نشستن حالام نمیدونم خونه کی دارن ایکس باکس بازی میکن ...

یه اشنا داشتیم پارتی می رفت یه چیزهایی از دخترهای کم سن پارتی تعریف می کرد از تعجب مونده بودم! .

می گفت طرف نیم ساعت با پسره اشنا شده بود باهاش رفت تو اتاق !

الهم عجل لولیک الفرج

یه اشنا داشتیم پارتی می رفت یه چیزهایی از دخترهای کم سن پارتی تعریف می کرد از تعجب مونده بودم! .می گ ...

آره دخترای کم سنو راحت تر گول میزنن

این چیزا تو امریکا و اونورا خیلی رواج داره و کسیم براش مهم نیست و فرهنگشونه ولی تو ایران چون از اول نبوده الان به شکل خیلی بدی داره شکل میگیره