2777
2789
عنوان

زیست فرهمندنیا

92 بازدید | 13 پست

سلام من یه مدت با فرهمند نیا میدیدم عالی بود ولی ازمون ها رو نمیتونستم بزنم نکته ی فرهمند نیا بش نمیخورد بعد ازمون اینا رو هم بد میدادم ول کردم رفتم پیش یکی دیگه نتیجه گرفتم یکم ولی الان نمیخوام پیش اون برم .ببینید من میخوام بدونم فرهمند نیا نکاتش تو کنکور ها نتیجه میده ؟چون تو ازمون ها خیلی اوکی نیست خیلی دبیر خوبیه ولی نمیدونم میشه بهش اعتماد کرد یا نه

ببین فرهمند کل کتاب و میگه نکات مربوط بهشم میگه بقیش ب خودت بستگی داره باید تست بزنی ی سری نکات دست خودت بیاد

صب میشه این شب باز میشه این در صبر داشته باش .. ب امید ازادی و خوشبختی مردم کشورم !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره حرفت درسته ولی نکاتش تو کنکور اومده ؟و مشکلی که نداشته اخه یکم حساسم

ببخشید منظورتو نمیفهمم

یعنی چی خوب نکته ..نکتس دیگه قرار نیست مثلا همین طراحای کنکور نکته تولید کنن که!!

👺

ببخشید منظورتو نمیفهمم یعنی چی خوب نکته ..نکتس دیگه قرار نیست مثلا همین طراحای کنکور نکته تولید کنن ...

حق داری یکم بد گفتمئ مثللا فرهمند نیا دوازدهه رو از روده یباریک جدا گرفته ولی داخل ازمون ها اینطور نبوده منظورم اینه جور چیزاست وگرنه عالیه فرهمند

حق داری یکم بد گفتمئ مثللا فرهمند نیا دوازدهه رو از روده یباریک جدا گرفته ولی داخل ازمون ها اینطور ن ...

اهااا فهمیدم منظورتو

خب برای منم پیش اومده که مثلا معلم مدرسمون یه چیز دیگه گفته...فرهمندم یه چیز دیگه ..ولی من به فرهمند اعتماد میکنم

👺

یه دختر قوی از خودت بگو راجبت کنجکتو شدم

چرا عزیزم من از لحاظ کنکور قوی نیستم از درس دور بودم تازه میخوام بخونم

صب میشه این شب باز میشه این در صبر داشته باش .. ب امید ازادی و خوشبختی مردم کشورم !