2777
2789
عنوان

خیلی تنهام 🖤

108 بازدید | 11 پست

من پنج ساله ازدواج کردم دوسال اول جلوگیری داشتم بعدش اقدام کردم باردار نشدم رفتم دکتر آمپول و قرص داد فایده نداشت باز رفتم سونو گفت دارو هایی که بهت داده تبدیل به کیست شده

یه شب پریود شدم لخته خون اومد باز رفتم آزمایش دادم گفتن مثبته رفتم سونو واژینال گفتن چیزی مشاهده نشده زدم هوش مصنوعی 2تا کیست و فیبروم داشتم. خیلی افسرده شدم دیگه دکتر نرفتم. خیلی تحت فشارم همه ی اطرافیان ازم سوال میپرسن همه باردار میشن من تنها موندم. همش تو خونه تنهام

هر انسانی در حال نبرد با دشواری‌های زندگی خودشه،با هم مهربان باشیم و اگر نمیتوانیم حداقل زخم نزنیم.🖤🥀

استرس ازبارداری جلوگیری میکنه بیخیال باش میشه نگران نباش

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر کار بروباشگاه بروکلاسی که دوست داری برو

پس کیست و فیبروم از کجا اومد

چرا برای هر چیزی باید آنقدر زجر بکشم هر چیزی که از خدا بخوام که التماس کنم

هر انسانی در حال نبرد با دشواری‌های زندگی خودشه،با هم مهربان باشیم و اگر نمیتوانیم حداقل زخم نزنیم.🖤🥀
استرس ازبارداری جلوگیری میکنه بیخیال باش میشه نگران نباش

استرس زیاد دارم

آخه کیست و فیبروم و باید چکار کنم؟

شما راهکاری دارین؟

تو الان فقط میخوای بچه دار شی

ولی یه چیزی بهت بگم صادقانه کیست و فیبروم داشتن خیلی بهتر از بچه داشتنه

بچه دار که بشی کل عمرت فکر و ذهنت درگیر بچه میشه برو زندگیتو کن خوش بگذرون بچه چیه

خدایا شکرت

چند سالته عزیزم؟

اصلاح سبک زندگی و رژیم غذایی داشته باش(حذف قند و نمک چیپس و پفک)

شبا از ده به بعد بخواب

ورزش کن

اینجا ستاره ها همه خاموشند اینجا فرشته ها همه گریبانند اینجا شکوفه های گل مریم بی قدرتر زد خار بیابانند اینجا نشسته بر سر هر راهی دیو دروغ و ننگ و ریاکاری در آسمان تیره نمی بینم نوری ز صبح روشن بیداری

از پرورشگاه بیارید

پرورشگاه آخرین راهه

من از شما که اگه تجربه تون بالاتره راهکار خواستم

برای کیست و فیبرومم چکار کنم چی خوبه؟

استرس زیاد دارم آخه کیست و فیبروم و باید چکار کنم؟ شما راهکاری دارین؟

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=15194365&slug=اصلاح-سبک-به-روش-خانوم-فلوراتاجیک&postId=393443254

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

چند سالته عزیزم؟اصلاح سبک زندگی و رژیم غذایی داشته باش(حذف قند و نمک چیپس و پفک)شبا از ده به بعد بخو ...

31سالمه

زیاد نمیخورم

واقعادیگه نمیدونم چکار کنم برای این مشکلاتم

تو الان فقط میخوای بچه دار شیولی یه چیزی بهت بگم صادقانه کیست و فیبروم داشتن خیلی بهتر از بچه داشتنه ...

میدونم من خودم حرفاتو با گوشت و استخونم درک میکنم

اما آدم یه وقت یه جایی از زندگی دلش میخواد بچه داشته باشه

حتی اونایی که بچه دوست نیستن

31سالمه زیاد نمیخورم واقعا دیگه نمیدونم چکار کنم برای این مشکلاتم

تحت دکتر زنان خیلی خوب پیگیر باش حل میشه انشالله

اینجا ستاره ها همه خاموشند اینجا فرشته ها همه گریبانند اینجا شکوفه های گل مریم بی قدرتر زد خار بیابانند اینجا نشسته بر سر هر راهی دیو دروغ و ننگ و ریاکاری در آسمان تیره نمی بینم نوری ز صبح روشن بیداری