setare_vadatir مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 137 عنوان قرص روهمورین 39 بازدید | 9 پست بچه ها کیا استفاده کردن؟برا بواسیر و شقاق قابل استفادس میخام ببینم از یبوست هم جلوگیری میکنه؟یا فقط برای درمانه؟ 1404/11/10 | 17:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
theskygirl عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 1010 برا درمانهبرا پیشگیری باید بری رو سوپ جو توت خشک برگ آلو انجیر خشک و کلا آب و میوه و سبزی طوری زندگی کن توانایی تغییر زندگی دیگرانو داشته باشی🌿🪄
setare_vadatir مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 137 برا درمانهبرا پیشگیری باید بری رو سوپ جو توت خشک برگ آلو انجیر خشک و کلا آب و میوه و سبزی آخه من گیج شدم الان ی هفتس دارم میخورمبغلش قشنگ غذا میجومالواب زیاد میخورمصبح هم ی لیوان آب ولرمو یکمم پودر پیدرولاکس میخورمدفعه خیلی روون شده،موندم بخاطر قرصه یا کارای مندیدم نوشتن به یبوست کمک میکنهخیلیام ببخشید اسهال میشن
theskygirl عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 1010 آخه من گیج شدم الان ی هفتس دارم میخورمبغلش قشنگ غذا میجومالواب زیاد میخورمصبح هم ی لیوان آب ولرمو یک ... خوبه که بهتریدقطعا کاراتون موثرهکار اصلیش تاجایی ک میدونم تسکین خود بواسیره طوری زندگی کن توانایی تغییر زندگی دیگرانو داشته باشی🌿🪄
setare_vadatir مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 137 خوبه که بهتریدقطعا کاراتون موثرهکار اصلیش تاجایی ک میدونم تسکین خود بواسیره ترسیدم ادامه ندم یبوست بشمگیجم کرده😂این بواسیر خیلی رو مخهمن مجردم رو مخه من بیشتره
theskygirl عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 1010 ترسیدم ادامه ندم یبوست بشمگیجم کرده😂این بواسیر خیلی رو مخهمن مجردم رو مخه من بیشتره به همون مقداری که دکتر توصیه ش کرده بخورچاره ای نداری جز اصلاح سبک زندگیت، روزانه، که نتیجه ش مزاج روان باشه طوری زندگی کن توانایی تغییر زندگی دیگرانو داشته باشی🌿🪄
setare_vadatir مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 137 به همون مقداری که دکتر توصیه ش کرده بخورچاره ای نداری جز اصلاح سبک زندگیت، روزانه، که نتیجه ش مزاج ر ... من دکتر رفتم فایده ای نداشت،یبوست نداشتم زیادشاید در دوهفته یباراین قرص و خودم دیدم توصیه میشه گرفتم دارم میخورم
theskygirl عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 1010 من دکتر رفتم فایده ای نداشت،یبوست نداشتم زیادشاید در دوهفته یباراین قرص و خودم دیدم توصیه میشه گرفتم ... شیاف انتی هموروئید بگیر بذار طوری زندگی کن توانایی تغییر زندگی دیگرانو داشته باشی🌿🪄
theskygirl عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 1010 مچکرم بانو سلامت باشی 🌿💚 طوری زندگی کن توانایی تغییر زندگی دیگرانو داشته باشی🌿🪄