پرنیان۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 2478 عنوان دلم گرفته 98 بازدید | 11 پست سلام دوستان خواهش میکنم کسایی که روزه دارن وپیش خدا ارج وقربی دارن واسه خواهرم دعاکنید تاهم مشکل مالیش برطرف بشه وهم ازدواج خوبی داشته باشه خیلی غمگینه سی سالش هست ومهرماه میره تو۳۱سال دختر خوش قلب ومهربونیه ولی همش چوب سادگیشو میخورهش خواهش موقع سحر ووقت اذان براش دعاکنید که به ارامش برسه وخداکمکش کنه وروزگار روی خوش بهش نشون بده...بدجور دلم گرفته وناراحتشم 1397/02/27 | 01:50 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bibighol عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 2236 انشالله که هر چی میخواد خدا بهش بده ناراحتش نباش گلم .خدا کمکش کنه . انشالله یه شوهرخواهر خوب گیرت بیاد عین شوهرخواهر من که خیلی اقاست
پرنیان۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 2478 مرسی عزیز دلم امیدوارم اخه منو خواهرم خیلی باهم جوریم ناراحتم ازاینکه نمیتونم براش کاری کنم چهارساله ازدواج کردم
ساغرخرم عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 645 عزیزم درکت میکنم...انشالا به حق این روزای عزیز خدا خواسته دل عزیزامونو بده به خصوص خواهرامونو خدایا لطفن حسرت چیزی که میخوام وبه دلم نزار... وقتی الان ذوق وشوق داشتنشودارم 10سال دیگه دادنش به دردم نمیخوره...
پرنیان۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 2478 ان شاالله مشکلتون حل شه عزیز انشالله پناه برخدا مرسی عزیزم
پرنیان۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 2478 عزیزم درکت میکنم...انشالا به حق این روزای عزیز خدا خواسته دل عزیزامونو بده به خصوص خواهرامونو انشالله خدا مشکل همه دخترای دم وبخت وحل کنه ویه ادم سالم نصیبشون بشه به حق این شبای عزیز
پرنیان۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 2478 انقد که نگران خواهرم وتنهایش هستم انگار زندگی نمیکنم همش عصبی میشم چون ناراحتیشو میبینم میگم کی میشه منم به ارامش برسم یعنی میشه
ساغرخرم عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 645 انقد که نگران خواهرم وتنهایش هستم انگار زندگی نمیکنم همش عصبی میشم چون ناراحتیشو میبینم میگم کی میشه ... میدونم باور کن بیشترازهمه حالتو درک میکنم...منم اکثر وقتها وااسها بجیم گریه میکنم...البته شرایطش فقط با مال تو فرق میکنه خدایا لطفن حسرت چیزی که میخوام وبه دلم نزار... وقتی الان ذوق وشوق داشتنشودارم 10سال دیگه دادنش به دردم نمیخوره...
پرنیان۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 2478 میدونم باور کن بیشترازهمه حالتو درک میکنم...منم اکثر وقتها وااسها بجیم گریه میکنم...البته شرای ... میتونی بگی چه فرقی داره.؟..هرکی ازدل خودش خبرداره نمیگم ازدواج پایان غصه هست نه ولی خوب دوسدارم ببینم اونم زندگی داره وخوشه دوسندارم کسی بهش متلک بگه وبگه موندس اخه یبارتاپای بله برون رفت وبهم خورد خیلی دلشکستست