2777
2789
عنوان

دلم گرفته

98 بازدید | 11 پست

سلام دوستان خواهش میکنم کسایی که روزه دارن وپیش خدا ارج وقربی دارن واسه خواهرم دعاکنید تاهم مشکل مالیش برطرف بشه وهم ازدواج خوبی داشته باشه خیلی غمگینه سی سالش هست ومهرماه میره تو۳۱سال دختر خوش قلب ومهربونیه ولی همش چوب سادگیشو میخورهش خواهش موقع سحر ووقت اذان براش دعاکنید که به ارامش برسه وخداکمکش کنه وروزگار روی خوش بهش نشون بده...بدجور دلم گرفته وناراحتشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم درکت میکنم...انشالا به حق این روزای عزیز خدا خواسته دل عزیزامونو بده به خصوص خواهرامونو

خدایا لطفن حسرت چیزی که میخوام وبه دلم نزار... وقتی الان ذوق وشوق داشتنشودارم 10سال دیگه دادنش به دردم نمیخوره... 
عزیزم درکت میکنم...انشالا به حق این روزای عزیز خدا خواسته دل عزیزامونو بده به خصوص خواهرامونو

انشالله خدا مشکل همه دخترای دم وبخت وحل کنه ویه ادم سالم نصیبشون بشه به حق این شبای عزیز

انقد که نگران خواهرم وتنهایش هستم انگار زندگی نمیکنم همش عصبی میشم چون ناراحتیشو میبینم میگم کی میشه ...

میدونم باور کن بیشترازهمه حالتو درک میکنم...منم اکثر وقتها وااسها بجیم  گریه میکنم...البته شرایطش فقط با مال تو فرق میکنه

خدایا لطفن حسرت چیزی که میخوام وبه دلم نزار... وقتی الان ذوق وشوق داشتنشودارم 10سال دیگه دادنش به دردم نمیخوره... 
میدونم باور کن بیشترازهمه حالتو درک میکنم...منم اکثر وقتها وااسها بجیم  گریه میکنم...البته شرای ...

میتونی بگی چه فرقی داره.؟..هرکی ازدل خودش خبرداره نمیگم ازدواج پایان غصه هست نه ولی خوب دوسدارم ببینم اونم زندگی داره وخوشه دوسندارم کسی بهش متلک بگه وبگه موندس اخه یبارتاپای بله برون رفت وبهم خورد خیلی دلشکستست