2777
2789

همه تاپیک ها تعطیل میشه متاسفانه ما انتقاد همراه حفظ ادب و احترام به عقاید یاد نگرفتیم

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه تاپیک ها تعطیل میشه متاسفانه ما انتقاد همراه حفظ ادب و احترام به عقاید یاد نگرفتیم

کلا انتقاد ممنوعه فقط باید بزنی به در بیخیالی و فرض کنه همه چی خوبه اصن مشکلی نیس

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

کلا انتقاد ممنوعه فقط باید بزنی به در بیخیالی و فرض کنه همه چی خوبه اصن مشکلی نیس

بله مثلا مادرشوهرم منو زد دستم شکست منم زدم تو دهنش پر خون شد🫠😂

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

بله مثلا مادرشوهرم منو زد دستم شکست منم زدم تو دهنش پر خون شد🫠😂

هرچی خزعبل تر

پر طرفدار تر

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

هرچی خزعبل ترپر طرفدار تر

دقیقا اونوقت مسائل مهم تعطیل میشه تبادل نظر در مورد دین و غیره تعطیل میشه من خودم مذهبی ام ولی تاپیک هایی که درمورد تناسخ یا ادیان دیگه است رو دوست دارم بارها دیدم اصلا دعوایی نبوده یهو تاپیک ترکیده☹️از همین اینجا متنفرم

دقیقا اونوقت مسائل مهم تعطیل میشه تبادل نظر در مورد دین و غیره تعطیل میشه من خودم مذهبی ام ولی تاپیک ...

میدونم. حتی تاپیک مهاجرت هم میترکه با اینکه یک کلمه سیاسی توش نی. از بالا بهشون فشار میارن

میدونم. حتی تاپیک مهاجرت هم میترکه با اینکه یک کلمه سیاسی توش نی. از بالا بهشون فشار میارن

هوووف