piishva مدیر عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 117 عنوان بیوگرافی | مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 70 پست از خودتون بگید ببینیم چیکارا ت زندگیتون میکنید چند سالتونهپیشرفت کردید پسرفت کردید خلاصه از همچی بگید از بیکاری در بیایم🤣 دیروز | 16:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پســـربختیــــااری عضویت: 1404/06/14 تعداد پست: 54 اشکال نداره یکی بهتر پیدا میکنیهمینجا کلی دختر نی نی خوب هس اینجا بخوای یارتو پیدا کنی از نظرشون بی کلاسع ی آزمایشی چیزی از ما دهه ۷۰ایها بگیرن ببینن آدمیم اصن؟ مگه میشه ی آدم تو این همه فشار زنده بمونه؟
خانوم_آقامحمدم عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 4277 بنده ۲۴ ساله ام یه دونه دختر دارم بد نیست ولی پیشرفتمون در حد عوض کردن ماشین بود فقط خیلی شرایط سختیه اگه جوابتو ندادم رو من دیگه ریپ نزن » خدایا سپردم دست خودت ، خودت به بهترین شکل بساز 💋
پســـربختیــــااری عضویت: 1404/06/14 تعداد پست: 54 خب اگه دوسش دارین حرف بزنین من دیگه دوس ندارم باش حرف بزنم ی آزمایشی چیزی از ما دهه ۷۰ایها بگیرن ببینن آدمیم اصن؟ مگه میشه ی آدم تو این همه فشار زنده بمونه؟
piishva مدیر استارتر عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 117 اینجا بخوای یارتو پیدا کنی از نظرشون بی کلاسع اره با خبرمبا یکی گرم بگیری همه بهت میپرن ک اره اومدی نی نی سایت رو خراب کنی خانوما حتی بهت فش میدندیدم ک میگم
piishva مدیر استارتر عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 117 من دیگه دوس ندارم باش حرف بزنم حرف نزن اصن نرو نزدیکش دروغگوعه
azii7621 عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 12302 بنده ۲۴ ساله ام یه دونه دختر دارم بد نیست ولی پیشرفتمون در حد عوض کردن ماشین بود فقط خیلی شرایط سخت ... چند سالشه من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
خانوم_آقامحمدم عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 4277 چند سالشه دخترم ۵ ماهشه اگه جوابتو ندادم رو من دیگه ریپ نزن » خدایا سپردم دست خودت ، خودت به بهترین شکل بساز 💋
piishva مدیر استارتر عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 117 بنده ۲۴ ساله ام یه دونه دختر دارم بد نیست ولی پیشرفتمون در حد عوض کردن ماشین بود فقط خیلی شرایط سخت ... خونه برای خودتونه؟خدا حفظش کنه چند سالشه نی نی شما
پســـربختیــــااری عضویت: 1404/06/14 تعداد پست: 54 اره با خبرمبا یکی گرم بگیری همه بهت میپرن ک اره اومدی نی نی سایت رو خراب کنی خانوما حتی بهت فش میدند ... ن اونقدام هول نیستم اون اکانت ۸سالمو امروز ۲۱ روز معلق کردن ی آزمایشی چیزی از ما دهه ۷۰ایها بگیرن ببینن آدمیم اصن؟ مگه میشه ی آدم تو این همه فشار زنده بمونه؟
خانوم_آقامحمدم عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 4277 خونه برای خودتونه؟خدا حفظش کنه چند سالشه نی نی شما نه تو ساختمان پدر شوهرمم با هم زندگی میکنیم۵ ماهشه اگه جوابتو ندادم رو من دیگه ریپ نزن » خدایا سپردم دست خودت ، خودت به بهترین شکل بساز 💋
piishva مدیر استارتر عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 117 ن اونقدام هول نیستم اون اکانت ۸سالمو امروز ۲۱ روز معلق کردن سر چی دقیقن؟
پســـربختیــــااری عضویت: 1404/06/14 تعداد پست: 54 چه دروغایی گفته مگه؟ ی دروغایی ک تو زندگی خیلی تأثیر گذار بود ی آزمایشی چیزی از ما دهه ۷۰ایها بگیرن ببینن آدمیم اصن؟ مگه میشه ی آدم تو این همه فشار زنده بمونه؟