2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به همون اندازه وسیله ها هم گرون میشنمن یه سرویس قابلمه سال 1401 گرفتم 2و نیمالان همون سرویس شده 25 ت ...

بله طلا سال ۴۰۱ تقریبا رو 1و خوردی بود با پولی که شما قابلمه خریدی حدود ۲ گرم طلا میشد بخری ، الان دو گرم طلا نزدیک ۵۰ ملیونه ینی معادل دو دست قابلمه ی شما

قربونت ایشالا که خوشبخت بشی و یه آدم خوب بیاد تو زندگیت❤️

ممنونم عزیزدلم ،ایشالا، امیدوارم

سلامت باشی قشنگم 🫂💕

جامعه بیماراست اجتماعی بودن لزومی ندارد!

بله طلا سال ۴۰۱ تقریبا رو 1و خوردی بود با پولی که شما قابلمه خریدی حدود ۲ گرم طلا میشد بخری ، الان د ...

ممنون عزیزم🫂💕

بله طلا سال ۴۰۱ تقریبا رو 1و خوردی بود با پولی که شما قابلمه خریدی حدود ۲ گرم طلا میشد بخری ، الان د ...

کسی نمیتونه آینده طلا رو پیش بینی کنه آخه

من برای مثال قابلمه رو گفتم

بعد من قسطی چند تیکه وسیله گرفتم

همون موقع طلا هم خریدم و هنوز دارمش

قربونت ، به نظر من طلا بخر رشد طلا نسبت ب دلار و وسایل و اینا خیلی بیشتره پشیمون نمیکنه ادمو

خودمم میخوام برم کار کنم ایشالا سال جدید .

پولامو پس انداز کنم طلا میخرم

کسی نمیتونه آینده طلا رو پیش بینی کنه آخه من برای مثال قابلمه رو گفتم بعد من قسطی چند تیکه وسیله گرف ...

طلا همیشه صعودی بوده رشدشم نسبت به هرچیزی بیشتر بوده والا ما تا هر سقفی رسید گفتیم گرون تر از این نمیشه ولی شد ،

من پارسال اگه ۱ ملیارد داده بودم طلا خریده بودم الان ۷ ۸ ملیارد پول داشتم شایدم بیشتر ، دقیق حساب نکردم😑

طلا همیشه صعودی بوده رشدشم نسبت به هرچیزی بیشتر بوده والا ما تا هر سقفی رسید گفتیم گرون تر از این نم ...

درست میگید منم برا پس انداز همیشه طلا انتخابمه

برای استارتر از این جهت گفتم که اگه بخاد قسطی بخره وسیله برقی هارو بخره

اگه نقد داره طلا قطعا بهتره

همون برنامه میلی گلد که میتونی به اندازه خیلی کم هم طلا بخری

به نظر من طلا همیشه جوابه ، متاسفانه همسر خودم هیچوقت حرفمو گوش نداد و حرف مادرشو گوش داد خیلی کم طلا خرید و قدرت ریسک نداشت اگه ب حرف من گوش داده بود واسه خرید طلا الان بهترین زندگی رو داشت😂