فردایدیروز مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 756 عنوان چرا واقعا 66 بازدید | 7 پست چرا اینجا هیچکس شاد نیست؟؟؟چرا غم سایته؟دلم برای خودمون میسوزهجمعیتی که همش تو غمیم غم غم غم شب غم صبح غماینجا چقدر ناراحتی زیادهدلخوری زیاده بیچارگی زیادههمه مشکل دارنهمه ناراحتنکاش میتونستیم شاد باشیم:))))) آقا درخواست نده،قبول نمیکنم😊🌱 امروز | 15:52 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماتروشکا_تعلیقی1377 عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 324 چون روزایی که غمگینن تاپیک میزننمن خودم صد روز خوشحال بودم تاپیک نزدم همون چند روز بدبختیمون تاپیک زدم Люди, которые не понимают твоего молчания, никогда не поймут твоих слов
boosssssssss عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 6137 البته بعضی ها خیلی پولدارن ولی مینالن نمیدونم چرا آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی
فردایدیروز مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 756 البته بعضی ها خیلی پولدارن ولی مینالن نمیدونم چرا اخه همه چی کخ پول نیستطرف پول دارهولی از کسی که بی پوله بدبخت تره آقا درخواست نده،قبول نمیکنم😊🌱
sallllammmmm عضویت: 1403/12/15 تعداد پست: 862 معمولا کسی شادی هاشو با دیگران در میون نمیزارهفقط غم و غصه و ناله هاشون میگن
boosssssssss عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 6137 اخه همه چی کخ پول نیستطرف پول دارهولی از کسی که بی پوله بدبخت تره چرا آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی
فردایدیروز مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 756 چرا نمیدونممنم دیدممثلا ی ادم پولدار میشناسم که واقعا پولداره مامان و بابا و خواهرش و همزمان از دست داد و هزار تا مشکل دیکه براش به وجود اومد آقا درخواست نده،قبول نمیکنم😊🌱
boosssssssss عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 6137 نمیدونممنم دیدممثلا ی ادم پولدار میشناسم که واقعا پولداره مامان و بابا و خواهرش و همزمان از دست داد ... اها اره اون بیچاره اس آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی