2777
2789
عنوان

خاستگاری

130 بازدید | 23 پست

سلام من دو سال و نیم با یکی دوست بودم از روز اول خاستگارم بودن خانوادم ولی مخالف بودن ما دوست شدیم خرداد ماه یکبار کات کرد باهام من خیلیی حالم بد شد و با بدبختی و تلاش سعی کردم برگزده و خیلی باهم دعوا داشتیم من خیلی گیر میدادم ولی اخلاقم بهتر شده بود 'بعد دو ماه پیش اومدن خاستگاری و خواهرش گفت برید مشاوره ما میرفتیم تا اینکه من بهش خیلی فارسی اوردم که کی تکلیف منو معلوم میکنی دو ماهه اومدید جلو الان همه تو محل میدونن ما هر روز همو میبینیم بهم گفت تولد امام سجاد میایم برای بله برون با خانوادت صحبت کن اینقد که من فشار اوردم کی میای چون کاملل شرایط ازدواج داشتیم بعد من با خانوادم حرف زدم و شب قبل گفت سایز پات چنده خرید کنم مادرش زنگ زد گفت دخترتون یه شوهر خوب گیزش بیاد و خودش هم بلاکم کرد خیلی حالم بده خیلی دوستش دارم نمیتونم کنار بیام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی رفت؟به نظرم شما هم خیلی داشتی اصرار می کردی،یه کاربری حرف خوبی زد،گفت ما که شوهرامون خودشون روز اول اومدن خواستگاری،پاشنه در رو از جا کندن،این شد عاقبتمون، پسری که با فشار دختر و خانوادش بخواد بیاد جلو دیگه قراره آینده چی بشه؟

چرا مادره این دوما ه لال بوده انگار پسره حرف مادرش هست اینجور پسرا شوهر خوب نمیشن بهتره دل بکنی بنفعته

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉تلگرام https://t.me/froshgah_aisan  واتسآپ https://chat.whatsapp.com/Bb1bp94frsq01h4TXFigMU

چرا مادره این دوما ه لال بوده انگار پسره حرف مادرش هست اینجور پسرا شوهر خوب نمیشن بهتره دل بکنی بنفع ...

اره چون تو خاستگاری سر مهر حرف نزدیم قرار شد هرکی با خانوادش حرف بزنه من گفتم 114تا بابام گفته مامان اون گفت 14 من بابام راضی کردم به 78تا

اره چون تو خاستگاری سر مهر حرف نزدیم قرار شد هرکی با خانوادش حرف بزنه من گفتم 114تا بابام گفته مامان ...

والا خوب تونستی راضی کنی خانواده رو

ما سر این چیزا جرات نداریم نظر بدیم

اره چون تو خاستگاری سر مهر حرف نزدیم قرار شد هرکی با خانوادش حرف بزنه من گفتم 114تا بابام گفته مامان ...

یه نصیحت کنم اونم خواهرانه فکر نکن قضاوته قصد ندارم ناراحتت کنم فقط میخوام تجربه مو بگم که شاید بدردت بخوره

انقد خودت نشو همه کاره ازدواجت

اصرار بیخود و زیادی به چه درد تو میخوره

با چند تا مرد زندگی کردی که جنس خراب اینارو بشناسی ؟ به خانوادت بگی چندتا سکه قبول کنن به پسره بگی بیا ، دختر خوب جا واسه برگشتت هم بزار بعدشم همچین مردی به درد هیچکس نمیخوره آدم تنها بمونه بخدا بهتر از همچین وصلتی هست که هر لحظه ممکنه بره ، من با کسی ازدواج کردم که داستان عشقمون پیچیده بود همه می گفتن فقط میخواستیم ببینیم دختره چیه که این براش همه کار کرد اما ظلمی نبود که در حقم نکرد تهش با بدترین خیانت ها جدا شدم الان هر خواستگاری که فقط یکم می لنگه و نمیشه بی اینکه ناراحت شم میگم خدا رو شکر چون تجربه کردم میدونم اینم میشه طلاق دوم