2777
2789
عنوان

معلممون

94 بازدید | 16 پست

معلممون خیلی اذیتم میکنه همش تو کلاس سرم داد میکشه یه کلمه اشتباه نوشته جلو همه میگه

دیروز هم بخاطر یه صفحه که ناقص بود تو کلاس داد زد سرم 😠

تو کلاس بهم میگه خوابت نبره یا مینویسی؟؟؟؟

چون من نزدیک میز معلمم داغون شدم دیگه هیچ کس با من دوست نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه معلم ادبیات داشتم

تقریبا ازم متنفرررر بود، یعنی حتی کل کلاس داشتن همدیگه رو تیکه پاره میکردن، اون برمیگشت سر من داد میزد که شلوغ میکنی، بعد من انقدر درس خوندم انقدر درس خوندم که ضایعش کردم با نمره هام و حاضر جوابی هام، بعد کم کم ازم خوشش اومد و دیگه اخرا خیلی رفیق شدیم

توام انقدددد بخون که حتی اگه بخواد هم روش نشه مسخره کنه، توام پیش دستی کن، از چیزایی که مینویسه ایراد بگیر، نه ایراد الکی ها، مثلا اشکالاتشو بلند بگو، یا بگو بنطر من اینجوریه، از همه مهم تر، محکم و با اعتماد بنفس باش

من یه معلم ادبیات داشتمتقریبا ازم متنفرررر بود، یعنی حتی کل کلاس داشتن همدیگه رو تیکه پاره میکردن، ا ...

مرسی ولی درست نمیشه نمره هام عالیه سر کلاسم ساکتم نمیدونم چرا خودش اینجوره

قوی باش، چه اشکی، مگه چیکار کردی؟

مثلا دیروز خواست کتاب چک کنه یه صفحه خالی بود چون خالی بود و اون روز که غایب بودم مهر زده بود گفت جلو همه نمیتونی در بری بلاخره مچتو گرفتم فکر کرده بود چون ناقص بودم امضا نکرده چیزی هم بهش میگم گوش نمیده میگه هیس!