2777
2789
عنوان

سیم شارژر

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 38 پست
چسب نواری

من ی مقدار چسب دو طرفه زدم دیدم چسبناک شد گفتم شاید بیشتر بدتر شه

گوشیتون طوری نشده؟موقع شارژ قطع و وصل نمیشه؟هنگ نمیکنه؟فلش سفید رو صفحه گوشیتون نمیزنه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم با فنر هایی که برای تزئین هدست هست دورش میپیچم و بعد با چسب حرارتی میزنم و استفاد میکنم منم دو ...

از چت جی پی تی پرسیده بودم گفت برو روکش حرارتی بزن

اثرات بر خدای نکرده رو گوشیتون نذاشته؟مثلا هنگ کنه یا قطع و وصل بشه یا فلش سفید بزنه رو صفحه گوشی؟

از چت جی پی تی پرسیده بودم گفت برو روکش حرارتی بزناثرات بر خدای نکرده رو گوشیتون نذاشته؟مثلا هنگ کنه ...

اصلا عزیزم هیچ نگران نباش هیچی نمیشه ولی قبلش اون فنر رو بزن که حتی اگه خواست دوباره گاز بگیره نتونه و مشکل دیگه ای پیش نیاد چسب خالی نزن

اصلا عزیزم هیچ نگران نباش هیچی نمیشه ولی قبلش اون فنر رو بزن که حتی اگه خواست دوباره گاز بگیره نتونه ...

ممنون از راهنماییتون عزیزم

هر روز نگاه میکنم شارژرو اشکم در میاد آخه تازه هزینه کرده باشی دو ساعته نشده جویده دوباره

الان شارژرو میبرم اتاق چی بگم والا

باز کمی شکر که عمیق نجویده😭

😂اونوقت خواهرم منو میکشه جونش به جون پرندش وصله دلمونم نمیاد داخل نگهش داریم🥲آنقدر ضرر زده که😭

😂😂

پرندتون چیه؟بگو خواهر بیا خودت ازش نگهداری کن یا پول شارژر بده برم بخرم😀

Mathematics teacher