2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

54 بازدید | 5 پست

سلام ۱۵ روزه عقب انداختم حامله نیستم تنبلی و دوتا کیست دارم یکیش پاره شده نمیخوام آمپول بزنم تخم هویج چطوره؟کسی مصرف کرده؟نحوه مصرف و اینکه چقد طول میکشه پریود بشه رو لطفا بهم بگین

تخم هویج چیه اینا بعضیاش تخمدانو میترکونه. قرص و امپول طبق دستور پزشک استفاده کن تا تخمدانت خراب نشده

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخم هویج چیه اینا بعضیاش تخمدانو میترکونه. قرص و امپول طبق دستور پزشک استفاده کن تا تخمدانت خراب نشد ...

بخاطر قرص تخمکگداری کیست گرفتم دیگه دارو شیمیایی ی جارو درس کنه صدجارو خراب میکنه تخمدانمم تنبل نبود دکتر پروژسترون حمایتی داد خوردم همه اینا سرم اومو

بخاطر قرص تخمکگداری کیست گرفتم دیگه دارو شیمیایی ی جارو درس کنه صدجارو خراب میکنه تخمدانمم تنبل نبود ...

خب قرص تخمک گذاری عوارضش کلا زیاده.قبلش هم به بیمار میگن قراره تخمداناتو شدیدا تحریک کنه و اسیب های زیادی داره.. به این معنی نیس که کلا داروی شیمیایی بد باشه یا انقد عوارض داشته باشه

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

خب قرص تخمک گذاری عوارضش کلا زیاده.قبلش هم به بیمار میگن قراره تخمداناتو شدیدا تحریک کنه و اسیب های ...

به من نگفته بودن والا من پدیودمم منظم بود خیرسرم رفتم گفتم قصدبارداری دارم چکاب میخوام