2777
2789
عنوان

مادر شوهر😏

174 بازدید | 20 پست

من قراره بعد عروسیم با مادر شوهرم اینا توی یه ساختمون باشیم خونه ی پدر شوهرم سه طبقه اس اونا طبقه ی پایین و ما طبقه ی سوم میخوایم زندگی کنیم

مادر شوهرم عممه

ولی من دلم نمیخواد باهاشون آنچنان رفت آمدم کنم

میخوام بدونم چه جوری رفتار کنم وقتی شوهرم سرکاره برم خونشون یا نه

وقتی از سرکار به شوهرم مواد غذایی میدن بهشون بدم یا نه

نمیخوام بهشون بی احترامی کنما ولی نمیخوام آنچنان صمیمی شم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچا رفتی و اومدی نرو بهشون اعلام کن

نیاز نیس هرروز بری پیششون

نیاز نیس همه چی بدی بهشون

باهاشون صمیمیت زیاد نداشته باش

تو دخترشون یا حتا برادرزادش نیستی عروسشونی

تجاربم

یکی از اشناها با تمام خانواده شوهرش تو ی ساختمونن ... اما بزرگتراشون مدیریتشون عالیه ...هیچ کس حق نداره بدون دعوت خونه اون یکی بره ...ماهی ی بار خونه پدر شوهر دعوت میشن ...

کسی حق نداره بچش و بندازه گردن یکی دیگه بره ب کاراش برسه

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

حالا باز خوبه عمته غریبه نیست

هرچند بعضی وقتا غریبه بهتر از فامیل میشه

از روز اول یه جور رفتار کن و حد و حدود و رفت و آمد و خورد و خوراک رو از همون اول تعیین کن چون اگه اوایل عروسیتون بری پایین مجبوری همیشه بری اما از همون اول اگه نری و برای خودت حد و مرز بذاری زیاد به مشکل نمیخوری

از همین اول حتی یک بارم بدون شوهرت خونشون نرو ، مثل بقیه هفته ای یک یا دو بار باهم برید مهمونی

مادرشوهرش حالا چند بار پا میشه میاد خونت ولی چند بار که تو تنها نری اونم خودش کم می کنه

خودت باید حریم بذاری.

اگر درس و دانشگاه داری، بهونه کن.

نداری، یه کلاسی جایی برو هم مهارت یاد بگیری هم مشغول باشی و گفتن بیا پیشمون و اینا بگو نه کار و کلاس دارم باید خودمو برسونم و عقب نمونم.

برا خودت مشغله ایجاد کن.

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بدون شوهرت نرو خونه شون

آخر هفته ها دوتایی و رسمی برین یه سر بزنید و یه وعده بمونین

حتتتما برای اومدنشون دعوتشون کن

ک یاد بکبرن بدون برنامه نیان

خودت ک کم بری و فاصله رو حفظ کنی اونا هم اگه با شعور باشن حد خودشونو یاد میگیرن

مواد غذایی هم که سر کار همسرت میده برای خونه خودت نگه دار

مگر مواقع خاص مثل عید و اینا

یا اگه وضع مالیشون خوب نیست

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
خب از اول قبول نمیکردی باهاش تو یه ساختمون باشی ازدواج فامیلی هم هست دیگه بدتر رسما نابود میشی اس ...

اینکه خانواده داماد به واحد بهشون دادن واقعا لطف کردن

توی این دوره زمونه هر پسری شرایط خونه جدا و پرداخت اجاره رو نداره اینم باید در نظر بگیریم دیگه